Duravit biedt verrijkend badkamerdesign met zachte kleuren en hoogwaardige PVD-afwerking

Stijlvolle op kleur afgestemde accenten voor je badkamer: harmonieus kleurenconcept van Duravit

Overijse, 16 mei 2024 — De Duitse designbadkamerspecialist Duravit biedt verschillende ontwerpmogelijkheden met een harmonieus kleurenconcept voor kranen, douchekoppen, meubeldetails en accessoires. De collectie Perfect Match omvat vijf afwerkingen: chroom, matzwart, geborsteld brons, geborsteld roestvrij staal en gepolijst goud. Zo biedt het gamma de mogelijkheid om de badkamer te personaliseren zonder ingrijpende renovaties. Krasbestendige PVD-oppervlakken zijn bovendien beschikbaar in gepolijst goud, geborsteld brons en geborsteld roestvrij staal. Of het nu gaat om een complete badkamerserie of enkele gerichte accenten, het kleurenconcept van Duravit geeft de badkamer een onmiskenbare flair met zijn gecoördineerde nuances en strakke structuren.

Het harmonieuze kleurenconcept van Duravit vormt een consistente component van zijn productportfolio. Alle onderdelen van de badkameruitrusting kunnen aan de hand van vijf mogelijke afwerkingen op elkaar afgestemd worden. Het klassieke chroomoppervlak, gecombineerd met een tijdloze esthetiek, past in elke badkamer, terwijl het matzwart spannende contrasten biedt, vooral in combinatie met wit keramiek. De geborstelde oppervlakken in brons of roestvrij staal zorgen voor een opvallende charme. Ten slotte geeft gepolijst goud de badkamer een elegante uitstraling.

Verfijnde kranen: Wave

De kraanserie Wave is beschikbaar in alle vijf afwerkingen. Het jonge, moderne ontwerp van de serie maakt een interessante combinatie van zachte rondingen met scherpe randen. Wave combineert hoge kwaliteit en functionaliteit dankzij de PVD-afwerkingen en drie verschillende kraanhoogtes voor de wastafels. De serie biedt de ideale oplossing voor alle badkamerkranen, zoals voor een bidet, een douche en een badkuip. De douchesystemen met een douchekop en verstelbare handdouches zijn praktische alles-in-éénoplossingen, ook voor retrofitting.

Krachtige details: Starck T door Philippe Starck

De Starck T accessoires, ontworpen door Philippe Starck, combineren functionaliteit met organische vormen. De terugkerende geometrische T-vorm in de serie zorgt voor een iconisch ontwerp. De accessoires, zoals toiletpapierhouders en handdoekrekken, zeepbakjes en -dispensers, zijn beschikbaar in een PVD-afwerking. Ze komen in verschillende varianten die een badkamer zowel functioneel als esthetisch kunnen vervolledigen.

Individueel badkamermeubilair: D-Neo door Bertrand Lejoly

De serie D-Neo, ontworpen door Bertrand Lejoly, is gekenmerkt door strakke, geometrische vormen die ruimte laten voor persoonlijkheid. De meubels van D-Neo hebben een ergonomisch handvat dat beschikbaar is in chroom, matzwart, roestvrij staal, geborsteld brons en gepolijst goud. Onderdelen van het meubilair kunnen gecombineerd worden met verschillende meubelafwerkingen, waaronder echte houtfineers en eenkleurige en echte houtdecors, om unieke en gepersonaliseerde composities te creëren.

Gecoördineerde details voor een complete badkamerervaring

Duravit biedt bovendien bijhorende wastes en fittingen voor keramische onderdelen en badkuipen in de gecoördineerde afwerkingen aan, zoals afvoeren, sifons en bedieningsplaten. Zo breidt de badkamerfabrikant de individuele ontwerpmogelijkheden uit om een badkamer tot een ware feel-goodoase te maken.

PerfectMatch-download de foto's in 300dpi.zip

ZIP - 81 Mb

* PVD staat voor "Physical Vapor Deposition", een geavanceerd vacuüm-coatingproces waarbij het chroomoppervlak extra wordt gecoat. Die afwerkingen zijn robuuster en minder gevoelig voor krassen en schoonmaakmiddelen. Tegelijkertijd heeft die oppervlaktebehandeling een bijzonder lage impact op het milieu.

Over Duravit AG 

Duravit AG, gevestigd in Hornberg, is een van de toonaangevende internationale fabrikanten van design badkamers en is actief in meer dan 130 landen wereldwijd. Bij de productontwikkeling werkt het interne designteam van de badkameraanbieder hand in hand met een wereldwijd netwerk van designers zoals Cecilie Manz, Philippe Starck, Antonio Citterio, Christian Werner en Sebastian Herkner. Als energie-intensief bedrijf wil Duravit AG tegen 2045 zonder uitzondering klimaatneutraal zijn en CO2-compensatie zoveel mogelijk vermijden.

Steffy Bruyninx

Steffy Bruyninx

PR Consultant, Evoke

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be