Duravit biedt levenslange garantie op keramiek

Steenharde kwaliteitsbelofte van Duitse designbadkamerfabrikant

Als specialist in keramiek kan de Duitse designbadkamerspecialist Duravit teren op meer dan 200 jaar vakmanschap en ervaring met dat ‘witte goud’. Met behulp van ingenieuze productieprocessen koppelt de badkamerfabrikant een innovatief en tijdloos design aan de hoogste kwaliteit die de tand des tijds doorstaat. Om die belofte steenhard te maken, biedt Duravit nu een levenslange garantie op keramiek.

Reeds decennialang hecht Duravit belang aan precisie en duurzaamheid bij de ontwikkeling en productie van keramiek. Vanuit de overtuiging dat tijdloos design gepaard moet gaan met zin voor innovatie en ongeëvenaarde kwaliteit, heeft dat oog voor detail het keramisch productaanbod van de producent door de decennia heen sterk doen evolueren.

Om dat te bewijzen voegt Duravit meteen de daad bij het woord: vanaf nu biedt het een levenslange garantie op meer dan twintig van zijn keramiekreeksen, waaronder ook de nieuwe badkamercollectie D-Neo van de Belgische designer Bertrand Lejoly.

Persoonlijk certificaat

Trotse eigenaars en gebruikers van Duravit keramiek kunnen dit eenvoudig registreren op het platform www.duravit.be/lifetimewarranty tot drie maanden na de aankoop. Ze krijgen vervolgens een persoonlijk certificaat.

Mocht later toch een materiaal-, productie- of constructiefout worden ontdekt, kan steeds een claim ingediend worden bij de dealer van de aankoop. In het geval van een garantieclaim draagt Duravit de kosten voor de vervanging, installatie en verwijdering van het betreffende product.

Alle garantievoorwaarden zijn te lezen op de website van Duravit. http://www.duravit.be/lifetimewarranty

Steffy Bruyninx

Steffy Bruyninx

PR Consultant, Evoke

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be