DT Spare Parts biedt 1.000 onderdelen passend voor Scania L/P/G/R/S-serie

Uitgebreid onderdelenassortiment voor vrachtwagens is nu beschikbaar

Voor het eerst publiceert het merk DT Spare Parts een onderdelencatalogus voor de Scania L-/P-/G-/R-/S-serie, die sinds 2016 op de markt is. De catalogus bevat 1.000 producten passend voor de Scania L/P/G/R/S-serie. Deze vervangen ca. 2.100 referentienummers van de fabrikant. Hiermee toont DT Spare Parts aan dat het productassortiment voortdurend wordt aangepast aan de eisen van ontwikkelingen binnen de markt. Ook het productassortiment voor de Scania L-/P-/G-/R-/S-serie zal verder groeien.

Naast het onderdelenassortiment voor Scania L/P/G/R/S biedt DT Spare Parts al producten voor de Scania P/G/R/T-serie, de 4-serie en de 2/3-serie. In totaal biedt DT Spare Parts meer dan 27.000 verschillende onderdelen aan voor het vrachtwagensegment.

Naast het voortdurend groeiende assortiment, profiteren werkplaatsklanten ook van andere voordelen, zoals gegarandeerde merkkwaliteit, uitgebreide serviceaanbiedingen en een garantie van 24 maanden.

Gedetailleerde informatie over de producten van DT Spare Parts is snel en gemakkelijk te vinden in het Partner Portal. De Scania L/P/G/R/S-catalogus en alle andere catalogi zijn beschikbaar in digitaal formaat zodat klanten te allen tijde naar producten kunnen zoeken. Gedrukte versies kunnen gratis opgevraagd worden via het orderformulier en bij lokale distributiepartners. Diesel Technic heeft distributiepartners in meer dan 150 landen, die garant staan voor een snelle en betrouwbare levering van reserveonderdelen.

Portret van het merk DT Spare Parts:
Het merk DT Spare Parts uit Duitsland staat voor een compleet assortiment met ongeveer 40 000 automotive parts en accessoires van gegarandeerde kwaliteit met een uitgebreide service. Het uitgangspunt de kwaliteit van de originele onderdelen en de steeds voortdurende ontwikkeling van de services hebben het merk DT Spare Parts gemaakt tot wat het nu is - een toonaangevend productmerk in de automotive-industrie als alternatief voor originele onderdelen van merkfabrikanten. Als klant profiteert u van 24 maanden garantie op het gehele assortiment wat uniek is in de markt en vertrouwen creëert bij uw eindklant.

Portret van het merk SIEGEL Automotive:
SIEGEL Automotive is een productmerk van Diesel Technic AG, Duitsland. Het merk biedt ongeveer 1 500 betrouwbare automotive parts en accessoires tegen aantrekkelijke prijzen voor prijsbewust herstel en onderhoud. Het assortiment van SIEGEL Automotive omvat onderdelen voor de carrosserie en cabine, verlichting en elektrische apparatuur evenals voor andere productgroepen. Een merkgarantie van 12 maanden maakt de solide service compleet.

Kort portret Diesel Technic Group:
Diesel Technic is een van de grootste leveranciers van automotive parts en -accessoires en werd in 1972 opgericht in Duitsland. Met de productmerken DT Spare Parts en SIEGEL Automotive biedt Diesel Technic de handel de mogelijkheid, te allen tijde, een passend eoplossing te leveren. De kerncompetentie van Diesel Technic is het ontwikkelen van onderdelen van gegarandeerde kwaliteit voor verschillende toepassingen en een betrouwbare, wereldwijde distributie van de merken DT Spare Parts en SIEGEL Automotive-producten. Distributiepartners en hun eindklanten in meer dan 150 landen waarderen de expertise van Diesel Technic als een betrouwbare full-service partner die hun bedrijf laat groeien en voertuigen in beweging houdt. Tot de Diesel Technic Group behoren naast het hoofdkantoor in Duitsland dochterondernemingen in Frankrijk, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Dubai en Singapore. Wereldwijd werken er bij de Diesel Technic Group meer dan 650 medewerkers uit 30 landen.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be