DSV Logistics en Dow Performance Silicones verlengen contract Feluy voor 5 jaar

139 werknemers kunnen aan de slag blijven

DSV Logistics is verheugd te kunnen aankondigen dat de gesprekken met Dow Performance Silicones omtrent de site in Feluy succesvol werden afgerond waardoor een contractverlenging van 5 jaar kan worden ondertekend. Vandaag zetten Albert-Derk Bruin, Managing Director DSV Logistics en Annick Meerschman, Managing Director Dow Corning, hun handtekening onder de uitbreiding van het contract met de uitgangspunten voor de verdere samenwerking. Dit gebeurde in het bijzijn van een vertegenwoordiging van beide bedrijven en het aanwezige personeel. 

Met de ondertekening van het contract voor 5 jaar komt een einde aan de onzekerheid voor de 139 werknemers op de DSV site in Feluy. Op 14 februari 2017 werd immers een buitengewone ondernemingsraad bijeengeroepen om de sluiting van DSV site aan te kondigen met een collectief ontslag tot gevolg. De directie van DSV deed er in de daaropvolgende weken echter alles aan om de site operationeel te houden. Met de ondertekening van het contract komt een einde aan enkele weken van intensieve onderhandelingen.

Constructieve samenwerking
Albert-Derk Bruin is Managing Director van DSV Logistics Belgium: “Na de aankondiging dat Dow Performance Silicones zijn activiteiten op korte termijn zou stopzetten in Feluy, zijn we meteen in actie geschoten en hebben we zeer intensieve contacten onderhouden met de betrokken partners. De verlenging van het contract is enerzijds te danken aan de samenwerking met zowel Dow Performance Silicones, de vakbonden en de Waalse overheid maar vooral dankzij de competenties van onze medewerkers in Feluy. Hun gespecialiseerde know-how vormt de echte meerwaarde van onze dienstverlening en heeft er mede voor gezorgd dat het contract kan worden verlengd.”

Corneel Haine

PR specialist, Evoke (CJ Communications BVBA)

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Neem contact op met

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be