Douchecomfort voor elke badkamer

Door sanitair dat praktisch en tegelijk visueel aantrekkelijk is, creeër je het best mogelijke comfort in de badkamer. Aangepast aan individuele behoeften en eisen, biedt Duravit een reeks douchebakken met bijpassende kranen die perfect aan deze criteria voldoen 

Tempano 
De Tempano douchebakken serie met 27 afmetingen, rechthoekig of vierkant, past op natuurlijke wijze in elke badkamersfeer. Het glanzend witte oppervlak van sanitairacrylaat is even robuust als aangenaam om aan te raken. Dankzij de optionele antisliplaag (klasse C) is extra stabiliteit gegarandeerd. Vloergelijk, half-inbouw of op de vloer, Tempano biedt esthetisch douchecomfort en een royale douchezone.

Tempano
Tempano

Stonetto
Met de steenachtige douchebak Stonetto wordt elke douche een natuurlijke belevenis. De bijzondere uitstraling van de douchebak wordt gecreëerd door het matte oppervlak - natuurlijk, origineel en authentiek. De douchebak is gemaakt van het hoogwaardige DuraSolid®-materiaal en is krasvast, ongevoelig en slipvast (klasse B). Het oppervlak en de uitneembare afvoer vormen optisch een eenheid, in de zachte uitsparing waarvan het water verdwijnt. Vier kleuren en 14 mogelijke maten en de keuze tussen vloerniveau, half-inbouw- en opbouwmontage maken de grootste verscheidenheid aan individuele badkamerinrichting mogelijk.

C.1_Stonetto
C.1_Stonetto

Universele Kranenreeks
De universele kranenreeks van Duravit is de kers op de taart in de douche: functioneel met bekende zachte, ronde vormen (B.1), geometrisch en recht (B.2) of ergonomisch met een beknopte uitsparing op de handgreep (B.3.).

Voorgemonteerde douchesystemen met hoofd- en handdouches, thermostaten of mengkranen bieden de praktische totaaloplossing, zonder tijdrovende inbouwmontage. Dit maakt de douchesystemen perfect voor montage achteraf.

B.3
B.3

C.1
De slanke en elegante vorm van de designlijn C.1 van Kurt Merki Jr. is te combineren met alle badkamerseries. Ze zijn verkrijgbaar in ronde en vierkante ontwerpen en in verschillende maten voor plafond- of wandmontage. Bijpassende handdouches in verschillende uitvoeringen zijn verkrijgbaar als perfecte aanvulling. Ook voor de ééngreeps douchemengkraan en douchethermostaat kan worden gekozen tussen een ronde en een hoekige uitvoering.

C.1
C.1

Starck T
Bijpassende accessoires, zoals de handdoekhouders uit de Starck T-serie van Philippe Starck in chroom of mat zwart, combineren maximaal douchecomfort met een holistisch badkamerdesign.

Duravit_Douche_72_300dpi.zip

ZIP - 143 Mb

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be