Diesel Technic AG voldoet aan de nieuwste normen voor kwaliteits- en milieumanagementsystemen

Succesvolle certificeringen volgens DIN EN ISO 9001:2015 en DIN EN ISO 14001:2015

Diesel Technic AG is in maart gecertificeerd volgens de nieuwste normen voor kwaliteits- en milieumanagementsystemen. Of het nu gaat om de ontwikkeling, de productie, de handel of de logistiek op het gebied van auto-onderdelen en accessoires - Diesel Technic AG controleert, meet en evalueert systematisch alle bedrijfsprocessen. Sinds maart is de onderdelenleverancier ook gecertificeerd volgens de nieuwe zogenoemde "High Level Structure" voor het kwaliteits- en milieumanagementsysteem.

"We zijn er trots op dat we voldoen aan de eisen van de internationale normen," aldus Dr.-Ing. Steffen Vondran (CEO). "Met de vernieuwde certificeringen op basis van de laatste ISO-richtlijnen garanderen wij de prestaties van ons kwaliteitsmanagementsysteem en de voortdurende doorontwikkeling van ons bedrijf op het gebied van kwaliteit, milieu en arbeidsveiligheid. Onze focus blijft gericht op de tevredenheid en het vertrouwen van klanten, leveranciers en medewerkers."

“Dankzij uitgebreid procesmanagement inclusief de bijbehorende documentatie, gecombineerd met systematisch risicomanagement, een duidelijke verdeling van verantwoordelijkheden en kennis te borgen, blijft de onderneming strategisch op één lijn.”

 

Portret van het merk DT Spare Parts:
DT Spare Parts is het toonaangevende merk in de internationale Independent Aftermarket (IAM) dankzij een totaalassortiment met gegarandeerde kwaliteit. Het assortiment van het merk DT Spare Parts omvat meer dan 35.000 verschillende onderdelen voor vrachtwagens, trailers, bussen en bestelwagens en wordt continu uitgebreid. DT Spare Parts ondersteunt de kwaliteit met een merkgarantie van 24 maanden.

Portret van het merk SIEGEL Automotive
SIEGEL Automotive is een merk van Diesel Technic AG uit Duitsland. Siegel Automotive biedt onderdelen voor een prijstechnisch aantrekkelijke reparatie en onderhoud aan bedrijfsvoertuigen. Het productaanbod omvat meer dan 1.200 referenties voor de carrosserie, cabine, verlichting, elektrische systemen en andere productgroepen. Aantrekkelijke prijzen, een betrouwbare service, 12 maanden merkgarantie en een op de markt afgestemd aanbod zijn de speerpunten van wat SIEGEL Automotive te bieden heeft.

Kort portret Diesel Technic Group:
Diesel Technic houdt bedrijfsvoertuigen sinds 1972 wereldwijd in beweging – als één van de grootste aanbieders van onderdelen voor bedrijfsvoertuigen in de Independent Aftermarket (IAM). Met de productmerken DT Spare Parts en SIEGEL Automotive biedt Diesel Technic de handel de mogelijkheid te allen tijde aan de marktvraag te voldoen. Het mondiale netwerk van dochterondernemingen en geautoriseerde distributiepartners zorgt voor de lokale bevoorrading en de individuele begeleiding van klanten in meer dan 150 landen. Tot de Diesel Technic Group behoren naast het hoofdkantoor in Duitsland dochterondernemingen in Frankrijk, Nederland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Dubai en Singapore. Wereldwijd biedt de Diesel Technic Group werk aan meer dan 650 medewerkers uit 30 landen.

Contacteer ons
Ymke PR Consultant, Evoke
Ymke PR Consultant, Evoke
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel