De PeopleCare van PeopleWare: Jodie en Katrien vormen nieuw hr-team van Lierse softwareontwikkelaar

Nieuwe aanwinsten zullen connectie tussen collega’s verder vergroten

Lier, 27 oktober 2022 - Jodie Kempfer en Katrien Moens zijn de nieuwste aanwinsten van softwareontwikkelaar PeopleWare. Zij zullen ze de organisatie in goede banen leiden als respectievelijk recruiter en hr- en office manager. Samen willen ze een optimale werksfeer scheppen met veel aandacht voor de band tussen collega’s.

PeopleWare, de Lierse ontwikkelaar van softwareoplossingen op maat, breidt het hr-team uit met twee nieuwe medewerkers. Jodie Kempfer (25) ruilt de zorgsector in voor de IT-wereld en neemt haar ervaring als jobcoach mee. Zij zal als hr-medewerker en recruiter op zoek gaan naar nieuwe talenten en hun eerste aanspreekpunt zijn. Katrien Moens (51) kan op haar beurt rekenen op heel wat ervaring op het vlak van finance, legal en personeelszaken uit verschillende eerdere functies. Als hr- en office manager staat ze in voor het personeelsbeleid en de dagelijkse werking van de twee PeopleWare kantoren, in samenwerking met het team. De combinatie van aanstekelijk enthousiasme, ervaring en gedrevenheid gaf de doorslag bij de keuze voor deze twee nieuwkomers.

Groepsactiviteiten

Beide vrouwen zetten hun eerste stappen in de IT-sector. Een aanpassing die meeviel dankzij het warme welkom, vertellen ze. “Zowel de sollicitatie als de eerste kennismaking waren heel hartelijk. We werden meteen welkom geheten, kregen een bos bloemen en een duidelijke voorbereidende briefing. Daarnaast krijgen we heel wat flexibiliteit om onze ideeën uit te werken. We willen een optimale werksfeer creëren en de connectie tussen collega’s bewaren, ook in tijden van thuiswerken. Daarom staan er heel wat groepsactiviteiten op het programma. Die planning zijn we reeds aan het opstellen.”

Persoonlijke behoeften

“Een van de voornaamste uitdagingen voor het hr-team is het creëren van een professionele omgeving die maximaal rekening houdt met de persoonlijke behoeften van medewerkers”, meent Marc Schijvaerts, managing director bij PeopleWare. “Als organisatie merken we dat we op dat vlak heel flexibel moeten zijn, want het evenwicht is voortdurend aan het verschuiven. Wat medewerkers vandaag belangrijk vinden, kan morgen iets totaal anders zijn.”

De bedrijfsnaam geeft het al weg: mensen zijn belangrijk voor PeopleWare. “Deze twee aanwervingen versterken dat PeopleCare-aspect”, aldus Marc. “Jodie en Katrien zullen mee onze mensgerichte visie op IT uitdragen, en krijgen alle verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en vrijheid om hun functie zelf kleur te geven. Daarbij stellen we hun EQ, talent en ervaring ten zeerste op prijs.”
Jodie Kempfer en Katrien Moens
Jodie Kempfer en Katrien Moens

Over PeopleWare
PeopleWare is een ontwikkelaar van software op maat voor bedrijven en organisaties binnen diverse sectoren. Het IT-bedrijf heeft sterke expertise in AWS en Azure cloudontwikkeling, .Net, Java, Javascript en Delphi. PeopleWare werd opgericht in 1994, stelt 55 mensen tewerk en heeft kantoren in Lier en Hasselt. Meer lezen? Surf naar PeopleWare.be.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Neem contact op met

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be