De Home + Security-app van Netatmo krijgt een make-over

Update maakt het nog eenvoudiger om alle securityproducten van Netatmo, Legrand en Bticino te bedienen

Parijs, 7 februari 2024 - Netatmo, Franse leverancier van slimme producten, kondigt aan dat zijn Home + Security-app op het punt staat een aanzienlijke transformatie te ondergaan. De nieuwe versie zal een volledig vernieuwde interface bieden die nog intuïtiever en directer toegang geeft tot de belangrijkste functies. De update wordt vanaf 6 februari 2024 in de loop van een aantal weken naar alle gebruikers uitgerold.

De Home + Security-app was in eerste instantie ontworpen om verschillende Netatmo-cameramodellen te bedienen. In de loop van de tijd werden ook slimme deuropeners, de Slimme Sirene, de Slimme Rook- en Koolmonoxidedetectoren, evenals de slimme deursystemen van Legrand en Bticino in de app ondergebracht. Het aantal verschillende producten dat de app moet ondersteunen zal de komende jaren naar verwachting blijven groeien. Dus was het tijd om de gebruiksvriendelijkheid van de app te herzien met meer intuïtieve navigatie en een snel overzicht van het volledige beveiligingssysteem van de gebruiker.

Naast de nieuwe look biedt de vernieuwde Home + Security-app gebruiksvriendelijke navigatie met snelle toegang tot drie belangrijke functies:

  • Dashboard: Een algemeen overzicht van wat er thuis gebeurt, met de mogelijkheid tot directe acties. 
  • News Feed: Geeft een overzicht van eerdere gebeurtenissen en biedt de mogelijkheid om content opnieuw af te spelen. 
  • Instellingen: Hier kan je het huis beheren, producten toevoegen of meldingsvoorkeuren wijzigen.

In de Home + Security-app is het mogelijk om de instellingen van elk product nauwkeurig af te stellen of producten te laten samenwerken. Zie hieronder enkele voorbeelden van hoe dit in de praktijk eruitziet:

  • Stel de Slimme Buitencamera zo in dat de schijnwerper aangaat wanneer er een mens of auto in beeld verschijnt, maar niet een hond of kat.
  • Wordt herkend door je Slimme Binnencamera zodat, dankzij geolocatie, de surveillance automatisch wordt onderbroken wanneer je thuiskomt.
  • Zorg ervoor dat als een Slimme Binnen- of Buitencamera onregelmatigheden detecteert, de Slimme Binnensirene automatisch afgaat, of de schijnwerper van de Slimme Buitencamera aangaat.

De nieuwe versie van de Home + Security-app is beschikbaar vanaf 6 februari 2024 en wordt in de loop van een aantal weken uitgerold naar alle gebruikers wereldwijd. Meer informatie over de vernieuwde app is hier te vinden.

Over Netatmo

Netatmo is een toonaangevend smart home bedrijf dat eenvoudige en slimme producten ontwikkelt voor een veiliger en comfortabeler huis.

Sinds de oprichting in 2011 heeft Netatmo altijd vier principes gevolgd bij het ontwerpen van een product:

  • Duurzaam ontwerp: geen geplande veroudering
  • Respect voor privacy: vanaf het ontwerp zorgen we ervoor dat de veiligheid van gebruikersgegevens gewaarborgd is
  • Nuttige en betrouwbare producten: onze producten maken het dagelijks leven makkelijker
  • Producten zonder onnodige meldingen: we waarschuwen je alleen als het belangrijk is

Netatmo biedt momenteel 15 smart home producten en accessoires aan. Deze producten zijn handig en gemakkelijk in het gebruik en bieden verschillende oplossingen om ieders huis te automatiseren voor een eenvoudiger leven. 

Naast het assortiment consumentenproducten ontwikkelt het bedrijf samen met de leiders van de bouwsector slimme oplossingen die kunnen worden geïntegreerd in de thuisinfrastructuur, via het programma "with Netatmo".

Netatmo maakt sinds 2018 deel uit van de Legrand Group, een wereldwijde specialist in elektrische en digitale gebouwinfrastructuren.

Netatmo, same home, just smarter.

Steffy Bruyninx

Steffy Bruyninx

PR Consultant, Evoke

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Neem contact op met

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be