De Bottelarij en loopbaancoach slaan handen in elkaar

De Bottelarij en loopbaancoach slaan handen in elkaar

Coach en deelnemers maken kennis in lokaal eetcafé

Ulbeek, 17 oktober 2018 - Voortaan kan je in het gekende Ulbeekse eetcafé ‘De Bottelarij’ niet enkel terecht voor een lekkere kop koffie, maar ook voor een goed gesprek met (loopbaan)coach Leen Van de Wouwer. Deze formule ‘Coffee & Coach’ werd gelanceerd door professionele sparringpartner Werk met Zin om de drempel naar coaching te verlagen. Wie graag kennismaakt met coaching, kan op donderdag 18 oktober in De Bottelarij bij Leen aan tafel schuiven. Het eerste gesprek is gratis.

Werk met Zin voorziet al jaren in kwalitatieve (loopbaan)coaching voor werknemers, zelfstandigen, studenten en organisaties. Over heel Vlaanderen brengen 26 ervaren coaches rust, helderheid en richting in vragen rond werk of studies. Dit gebeurt steeds op een menselijke en persoonlijke manier. Eén van die coaches is Leen Van de Wouwer. Zij werkt sinds 1 oktober 2018 als freelance loopbaancoach bij Werk met Zin in de regio Heusden-Zolder en Sint-Truiden/Wellen. “Veel mensen ervaren nog steeds een drempel om beroep te doen op een coach. Daarom werden de kennismakingssessies Coffee & Coach in het leven geroepen. Als coach is het belangrijk om dichtbij de mensen te staan. Dit concept laat ons toe om in een sfeervol en gezellig kader een eerste kennismakingsgesprek te houden.”

Unieke meerwaarde
Toen Cora Meier van De Bottelarij de vraag kreeg om deel te nemen aan Coffee & Coach, twijfelde ze niet: “Naast socio-cultureel eetcafé zijn wij ook een plaats voor sociale tewerkstelling. Als lid van AKSI vzw zetten wij ons in om mensen aan het werk te zetten en in die zin is Coffee & Coach een mooie aanvulling op wat wij hier doen. Via het initiatief bieden wij onze klanten een unieke meerwaarde, terwijl de coaches en deelnemers hier bij ons elkaar beter leren kennen. Wij hopen alvast op een grote opkomst.”

In heel Vlaanderen
Geïnteresseerden kunnen niet alleen in Ulbeek maar over heel Vlaanderen kennismaken met (loopbaan)coaching. Via sociale media en haar website communiceert Werk met Zin de tijdstippen en locaties van de Coffee & Coach-sessies. Op deze consultatiemomenten is een coach zo’n twee uur te vinden in een gezellige bar in de buurt. Geïnteresseerden kunnen dan vrijblijvend en zonder afspraak mee aan tafel schuiven voor een kennismakingsgesprek van een half uur. Mogelijke thema’s zijn: work-life balance, stress, burn-out, assertiviteit op de werkvloer, starten met een eigen onderneming, studiekeuze …

Data
Leen is voor de eerste keer te vinden in De Bottelarij op donderdag 18 oktober van 11u00 t.e.m. 13u00. Andere data zijn 15 november en 13 december.

Ymke Deprez PR Consultant, Evoke
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel