Datashift wint Collibra-award ‘Customer Impact Partner of the Year’

Datashift wint Collibra-award ‘Customer Impact Partner of the Year’

Internationale erkenning ondersteunt Amerikaanse ambities van Mechelse scale-up

Mechelen, 22 juni - Datashift is door internationaal databeheerplatform Collibra verkozen tot ‘Customer Impact Partner of the Year’. Het Mechelse bedrijf, ontving de prijs tijdens een online awardshow. De klantentevredenheid en continue groei van Datashift konden de jury overtuigen. De internationale erkenning komt precies op tijd, want Datashift heeft uitbreidingsplannen in de Verenigde Staten.

Datashift, het technologisch adviesbureau dat bedrijven ondersteunt bij het in kaart brengen, organiseren en benutten van hun data om zo een concrete, positieve businessimpact te creëren, sleepte de prijs van ‘Customer Impact Partner of the Year’ in de wacht tijdens de online awardshow ‘Data Citizens ‘21’, georganiseerd door Collibra. Met die prijzen beloont het internationaal databeheerplatform partners die betekenisvolle en aantoonbare resultaten scoren. Collibra prees de vele use cases en hoge klantentevredenheid die Datashift voor de dag legt in projecten waarbij beroep wordt gedaan op het cloud-platform van Collibra.

Internationale erkenning én ambities
Datashift-CEO Nico Huybrechts is bijgevolg trots op de prijs. “Deze award is een prachtige erkenning voor het pad dat we sinds 2016 samen met Collibra aan het bewandelen zijn. Onze tagline bij Datashift is “achieve impact together”. Het feit dat we dan de ‘Customer Impact Partner of the Year’-award winnen, is dan ook iets waar we als team enorm fier op zijn: de bevestiging vanuit onze klanten en partners dat we er staan voor hen, dag in dag uit.” Intussen telt Datashift vijf ‘Collibra Rangers’: experts op het vlak van het operationeel maken en toepassen van de Collibra-software in organisaties. Het toenemende aantal projecten waarbij gebruik gemaakt wordt van Collibra zorgt ervoor dat nieuwe toepassingen en verbeteringen doorgevoerd kunnen worden. 

"We gaan dit jaar al enkele projecten opstarten in de Verenigde Staten en op termijn ook wereldwijd trainingen geven." - Nico Huybrechts, CEO Datashift

De internationale erkenning komt op een ideaal moment voor Datashift, dat internationale plannen heeft. “We gaan dit jaar al enkele projecten opstarten in de Verenigde Staten en op termijn ook wereldwijd trainingen geven. Deze prijs toont aan dat klanten ver buiten België tevreden zijn van onze manier van werken”, besluit Nico.

Over Datashift
Datashift is een Mechelse scale-up die in 2015 mee werd opgericht door Nico Huybrechts. Het snelgroeiende bedrijf is gespecialiseerd in zowel technologische diensten zoals business intelligence, data governance en data science als in business-georiënteerde diensten zoals data strategy en data monetization. Referenties zijn onder meer Rode Kruis Vlaanderen, Essentiel, Streamz, Mobile Vikings, Argenta, Q8, D’Ieteren en FCR Media. Meer informatie via de website van Datashift.

Nico Huybrechts
Nico Huybrechts CEO, Datashift
Mattias Goossens
Mattias Goossens PR Consultant, Evoke

 

 

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel