Dashdoc richt blik op Antwerpse haven vanuit nieuw kantoor in The Beacon

Benelux-team groeit verder aan tot zeven werknemers

Antwerpen, 29 november 2022 - Dashdoc, de ontwikkelaar van het gelijknamige transportmanagementsysteem (TMS), wil volgend jaar zijn aanwezigheid in de Antwerpse haven versterken. Dat zal het doen vanuit het nieuwe kantoor in The Beacon, het bekende innovatie- en bedrijvencentrum aan Het Eilandje. Daar is veel ruimte om verder te groeien, want het Benelux-team verwelkomt deze week haar zevende collega. 

Het van oorsprong Franse Dashdoc is sinds begin dit jaar actief in de Benelux. Na negen maanden ruilt de TMS-ontwikkelaar haar kantoor in Antwerpen-Berchem in voor The Beacon, een business- en innovatiehub met kantoren voor uiteenlopende IoT-bedrijven. Gelegen in de Sint-Pietersvliet vlakbij de hippe buurt Het Eilandje, is de stap naar de Antwerpse haven snel gezet. En die stap wil Dashdoc graag volgend jaar al zetten, door zich meer te focussen op verladers en transporteurs die in de haven actief zijn.

Groeien
Het transportmanagamentsysteem van Dashdoc kon dit jaar al heel wat transporteurs in België en Nederland overtuigen om hun planning, administratie en facturatie te digitaliseren en automatiseren. Dat succes stelde Dashdoc in staat om een lokaal Benelux-team uit de grond te stampen, waarvan de zevende collega deze week start. Daarnaast maakt Dashdoc in The Beacon deel uit van een diverse community van 34 start-ups die elkaar versterken en samenwerken.

“We zijn in The Beacon terecht gekomen via kenniscentrum Flanders Investment & Trade”, legt general manager Benelux bij Dashdoc Sami Dandache uit. “We waren overtuigd door de strategische locatie, interessante evenementen en de collegiale sfeer. En we zijn verliefd geworden op het prachtige uitzicht dat we hier hebben op de stad.”

Over Dashdoc
Dashdoc is het avontuur van vier jeugdvrienden, ontstaan uit de drang om problemen op te lossen die eigen zijn aan wegtransport. Vandaag is het een bedrijf met 60 werknemers in Frankrijk en België. Het biedt verladers en vervoerders een veilige, performante en complete oplossing in de vorm van het eigen TMS. Het beheer van al hun vervoersactiviteiten, van planning tot facturering en de berekening van hun CO2-voetafdruk, wordt daarmee kinderspel.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be