Dashdoc introduceert met Dashdoc Flow een boekingstool op maat van de transportsector

Nieuwe tool maakt de planning van verladers efficiënter en stipter

Antwerpen, 7 november 2023 - Dashdoc, de ontwikkelaar van softwareoplossingen voor de transportsector, lanceert haar nieuwste toepassing Dashdoc Flow. Deze applicatie is ontworpen op vraag van de sector en maakt het mogelijk om eenvoudig tijdslots te boeken. Zo kunnen zowel verladers als transporteurs een aanzienlijke tijdswinst boeken en krijgen ze betere inzichten om de efficiëntie van hun tijdslotbezetting te verbeteren.

Dashdoc Flow fungeert als een digitaal platform dat verladers en transporteurs samenbrengt en hen in staat stelt om op een gestroomlijnde manier samen te werken. Via het platform kunnen transporteurs eenvoudig tijdslots boeken bij verladers, vergelijkbaar bij het boeken van een online doktersafspraak. Dat leidt tot een betere coördinatie en planning van laad- en losmomenten.

De voordelen van Dashdoc Flow zijn op maat van zowel verladers als transporteurs. Het gebruiksvriendelijke digitaal platform vervangt onoverzichtelijke Excel-spreadsheets en heen-en-weer mailen. Dashdoc Flow is steeds bereikbaar via een smartphone of computer voor alle betrokken partijen, wat wachttijden elimineert en heel wat papier uitspaart.

Dashdoc Flow is steeds beschikbaar via computer of smartphone
Dashdoc Flow is steeds beschikbaar via computer of smartphone

Nieuwe inzichten
Werken met Dashdoc Flow levert verladers heel wat nieuwe inzichten op met betrekking tot de efficiëntie van hun activiteiten. De bezettingsgraad, stiptheid van transporteurs en onvoorziene omstandigheden worden in real-time gemonitord. De verlader ontdekt zo waar bottlenecks ontstaan en waar er groeipotentieel is. Bovendien kan Dashdoc Flow naadloos geïntegreerd worden met het transportmanagementsysteem van Dashdoc, waarmee andere activiteiten zoals facturatie en het opstellen van transportplanningen mogelijk zijn.

“Dashdoc Flow biedt verladers en transporteurs een efficiënte en geïntegreerde oplossing die resulteert in aanzienlijke tijdsbesparingen en verbeterde efficiëntie voor alle betrokken partijen”, besluit Sami Dandache, general manager Benelux bij Dashdoc.

Over Dashdoc
Dashdoc is het avontuur van vier jeugdvrienden, ontstaan uit de drang om problemen op te lossen die eigen zijn aan wegtransport. Vandaag is het een bedrijf met 70 werknemers in Frankrijk en België. Het biedt verladers en vervoerders een veilige, performante en complete oplossing in de vorm van het eigen TMS. Het beheer van al hun vervoersactiviteiten, van planning tot facturering en de berekening van hun CO2-voetafdruk, wordt daarmee kinderspel.

Sami Dandache

Sami Dandache

General Manager Benelux, Dashdoc
Mattias Goossens

Mattias Goossens

PR Consultant, Evoke

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be