D-Neo is een revolutie in het instapsegment in de badkamer

De nieuwe complete badkamerserie van Duravit, ontworpen door Belg Bertrand Lejoly

De nieuwe badkamerserie D-Neo biedt de beste kwaliteit en een perfect doordacht design voor een aantrekkelijke instapprijs. De buitengewone kwaliteit van de complete badkamerserie komt tot uiting in de nieuwe levenslange garantie die Duravit geeft op alle keramiek in de serie in geselecteerde landen.De serie gaat langer mee dan trends en is de perfecte metgezel voor elke dag, elke levensstijl en alle facetten van het leven. Met zijn eerste badkamerserie, bewijst de Belgische ontwerper Bertrand Lejoly zijn buitengewone flair voor interieurdesign.

Zonder zich ondergeschikt te maken, passen de componenten in elke ruimte. Het heldere design schept vrijheid en geeft de ontwikkeling van de individuele stijl designelementen die veel meer vertegenwoordigen dan alleen functionaliteiten.

Diversiteit
De diversiteit van D-Neo presenteert zich van wastafels, meubels en inbouwwastafels tot fonteintjes en opzetwaskommen. De opstaande rand van de wastafels zorgt voor een hoge herkenningswaarde. Asymmetrische oplossingen gecombineerd met bijpassende onderkasten worden een blikvanger door de open schappen. De wastafels zijn ovaal of rond verkrijgbaar en onderstrepen zo de designdiversiteit van D-Neo.

Antibacterieel
Alle toiletten zijn uitgerust met Duravit Rimless®-technologie, optioneel verkrijgbaar met het antibacteriële HygieneGlaze keramische glazuur en bereiken perfecte spoelresultaten met slechts 4,5 l. Er is ook een bijpassend bidet uit de D-Neo-serie.

Baden als blikvanger
Een ander hoogtepunt in dit prijssegment is het vrijstaande ligbad van DuraSolid® met een fluweelzachte look en feel, waarvan de vorm is gebaseerd op de ovale opzetwaskom. Met een lengte van slechts 1600 mm zet hij ook perfect de toon voor kleine badkamers.

Daarnaast zijn er inbouwbaden van sanitair acryl met schuin aflopende rug verkrijgbaar in vijf maten van 1500x750 tot 1800x800 mm. De 1800x800-versie kan ook worden besteld met twee schuine rugzijden. De inbouwbaden zijn ook verkrijgbaar als whirl-uitvoering voor een bijzondere feel-good ervaring. Zes platte water-air jets op de zijwand zorgen voor een rustgevend massage-effect.

Vormingsmogelijkheden
Met breedtes van 410 tot 1400 mm en talrijke vormgevingsmogelijkheden biedt D-Neo voor elke badkamer het juiste meubel. Drie nieuwe decors in houtlook ronden de selectie van in totaal 13 D-Neo meubeloppervlakken af. In combinatie met de ergonomisch gevormde handgreep in diamantzwart, die de ronding van de consolepanelen en wastafels overneemt, ontstaat een harmonieus totaalbeeld.

Spiegels
De bijpassende ronde spiegels uit de serie Licht + Spiegel zorgen voor een aangename verlichting door indirect licht. Als rechthoekige variant zijn de spiegels en spiegelkasten aan de bovenzijde voorzien van een LED-randlichtveld en garanderen zo een optimale verlichting van de wasruimte.

Kranen
Rustig en expressief - de kranen overtuigen ook door hun rechtlijnige, geometrische design. De karakteristiek smalle, verticaal geplaatste handgreep loopt door de hele lijn. Voor het eerst zijn er ook wastafelmengkranen met FreshStart-functie verkrijgbaar. In eerste instantie stroomt alleen koud water in de middelste stand. Pas als de gebruiker de hendel bewust naar links beweegt, wordt heet water toegevoegd. Het energie-intensieve gebruik van warm water is daarom alleen beperkt tot wanneer het nodig is.

Met D-Neo kan elke badkamer individueel worden vormgegeven met hoogwaardig keramiek, meubels, een breed scala aan ligbaden en het bijpassende kranenassortiment van D-Neo in de beste kwaliteit en tegen een aantrekkelijke prijs.

images D-Neo 300dpi

ZIP - 152 Mb
Bertrand Lejoly

Bertrand Lejoly

Designer, Bertrand Lejoly Design Studio

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be