CRANIUM haalt top 10 security consultants 2022 en zoekt dringend versterking om groei te ondersteunen

Belgische scale-up haalt als enige niet-Amerikaans bedrijf lijst van gespecialiseerd magazine

Zaventem, 18 juli 2022 - CRANIUM, de Belgische specialist die bedrijven en organisaties bijstaat in hun privacy, security en data management, is door het gespecialiseerde Amerikaanse magazine GRC Outlook verkozen in zijn top tien security consulting solution providers van 2022. De consultancyfirma uit Zaventem, die sinds de oprichting in 2016 uitgroeide tot marktleider in de Benelux en behalve de Vlaamse overheid ook een aantal van de grootste namen uit het Belgische bedrijfsleven tot haar klanten mag rekenen, krijgt zo internationale erkenning voor haar aanpak. Om haar groei te ondersteunen is CRANIUM momenteel dringend op zoek naar extra consultants, een business controller en andere ondersteunende profielen.

CRANIUM verkozen in top 10 security consultants 2022
CRANIUM verkozen in top 10 security consultants 2022

Alsof de digitale transformatie op zich nog niet genoeg is, moeten bedrijven en organisaties er ook nog eens op toezien dat alle extra data, processen en persoonsgegevens die daarbij komen kijken correct behandeld worden, zoals voorgeschreven door de GDPR. Dat is, zeker voor kleinere spelers zonder gespecialiseerd personeel of een gigantisch budget, allesbehalve een evidentie. Voor die bedrijven in het bijzonder kan het bijzonder nuttig zijn een beroep te doen op de diensten van een gespecialiseerde externe partner als CRANIUM. 

De sterkte van CRANIUM ligt in onze holistische aanpak: samen met klanten kijken we welke gegevensstromen er binnen de organisatie zijn, wie er allemaal betrokken is bij de verwerking daarvan, en welke verantwoordelijkheden en verplichtingen dat met zich meebrengt. Vervolgens werken we, opnieuw in samenspraak met de klant, een professionele oplossing uit, waarbij we ondersteuning bieden van operationeel tot strategisch niveau”, stelt Bavo Van den Heuvel, medeoprichter en Chief Knowledge Officer van CRANIUM.

Dat die aanpak werkt, bewijzen de erkenning door GRC Outlook, maar ook het succes en de ontwikkeling van de Belgische scale-up de afgelopen jaren: ondertussen telt CRANIUM al meer dan 70 medewerkers. En de groei gaat onverminderd verder.

We komen handen tekort!”, verklaart Bavo Van den Heuvel.Om de groei bij te kunnen houden, zijn we op zoek naar tien nieuwe profielen. Met name de vacatures van Junior Privacy Consultant & Junior Security Consultant, maar ook Finance & Business Controller en Backoffice & HR Administrator zouden zo snel mogelijk ingevuld moeten worden. Gekwalificeerde kandidaten zijn dus meer dan welkom!

 

Over CRANIUM

De Belgische scale-up CRANIUM is een internationale consultancyorganisatie gespecialiseerd in privacy, security en datamanagement. Het multidisciplinaire team helpt bedrijven hun (persoonlijke) data te beheren, beschermen en beveiligen tegen inbreuken en cyberaanvallen. Bovendien staan ze klanten bij in de naleving van diverse privacywetgevingen. Dankzij een breed gamma aan oplossingen en een holistische benadering van data dragen ze bij aan een (cyber)veiligere wereld en zetten ze in op het verbeteren van bedrijfsprestaties.

De databeschermingsspecialist groeide sinds de oprichting in 2016 uit tot een team van meer dan 75 juristen en gespecialiseerde IT-profielen. Samen werkten ze aan ruim 1.000 projecten voor 596 internationale klanten vanuit kantoren in België, Nederland, Luxemburg en de Verenigde Staten.

Paul Geens

Paul Geens

PR consultant, Evoke

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Neem contact op met

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be