Coworkers kunnen voortaan terecht bij Siemens in Huizingen

Siemens wil community creëren van start-ups, zelfstandigen en werknemers

Huizingen, 10 december 2018 - Starters, zelfstandigen of werknemers die opkijken tegen de lange files richting Brussel, kunnen voortaan bij Siemens in Huizingen terecht. De firma richtte hier immers een gloednieuwe dynamische coworkingsruimte in van zo’n 350m2. Met dit initiatief wil Siemens coworkers de mogelijkheid bieden om te netwerken, nieuwe zakelijke contacten op te bouwen en expertise uit te wisselen over verschillende sectoren heen.

Ruimte op maat van activiteit
Wie zich aanmeldt aan de balie van het Siemens Business Park in Huizingen, kan er niet omheen. Op het gelijkvloers bevindt zich een gloednieuwe coworkingsruimte met plaats voor minstens 35 personen. “Met Cowork Siemens willen we starters, zelfstandigen of pendelaars een werkruimte bieden op maat van hun activiteit maar ook de mogelijkheid om te netwerken, nieuwe zakelijke contacten te leggen of expertise uit te wisselen met mensen uit verschillende sectoren”, vertelt Tanguy Rouyer, projectleider van Cowork Siemens.

Verschillende abonnementsformules
Coworkers kunnen opteren voor verschillende abonnementsformules. De goedkoopste formule is een dagpas van € 35. Andere formules gelden voor vier dagen per maand, tien dagen per maand en twintig dagen per maand. Het duurste abonnement bedraagt € 250 per maand. Alle coworkers kunnen rekenen op onder meer onbeperkt breedbandinternet, de mogelijkheid om deel te nemen aan workshops en events, een ruime parking en toegang tot het Siemens bedrijfsrestaurant. Afhankelijk van het type abonnement kan men ook gebruikmaken van het kopieerapparaat, de ontvangstruimte voor bezoekers en de vergaderzalen. Tanguy Rouyer: “We willen zo laagdrempelig mogelijk zijn zodat er een mogelijkheid is voor ieder type ondernemer en voor elk budget.”

Community creëren
Met de creatie van Cowork Siemens is het de wereldmarktleider gevestigd in Huizingen niet zomaar te doen om het verhuren van ruimte. Erwin Van den plas, Directeur Siemens Real Estate Belux: “Een corporate real estate dienst in een groot bedrijf zoals Siemens mag niet statisch toekijken tot de noden zich opdringen. We willen voorop lopen, bewegelijk zijn en onze deur open zetten voor iedereen die wil samenwerken rond innovatie. Onze Cowork plek nodigt daar maximaal toe uit, maar het gaat vooral over lid zijn van een gemeenschap waar klein en groot elkaar vinden. Met die zakelijke kruisbestuiving betaalt zich de kost van de werkplek zich snel terug voor de gebruiker. Maar ook voor Siemens geeft dit aansluiting tot kleinere of middelgrote bedrijven of start-ups waarmee ongetwijfeld synergie zal ontstaan.”

Praktische info Cowork Siemens
Geïnteresseerden vinden meer info over ons aanbod via de website www.siemens.be/coworking.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be