Cowork Siemens opent opnieuw de deuren voor studenten tijdens blokperiode

Studenten krijgen gratis toegang in mei en juni

Huizingen, 28 mei 2019 - Sinds eind 2018 kunnen starters, zelfstandigen of pendelaars terecht in de gloednieuwe coworking van Siemens. Maar Cowork Siemens opent ook de deuren voor studenten. Na het succes van het initiatief in december, zijn studenten tijdens de blokperiode in mei en juni opnieuw welkom in de coworking om zich in alle rust voor te bereiden op de examens. Ook nu is de toegang voor de studenten volledig gratis.

Tanguy Rouyer is projectleider van Cowork Siemens en legt uit waarom Siemens de cowork-ruimte openstelt voor studenten: “Onze cowork is er voor iedereen dus waarom niet voor studenten? Studenten zijn immers de professionals van de toekomst. Samen met hogescholen en universiteiten staan zij aan de bron van nieuwe projecten die in de toekomst tot interessante spin-offs leiden. Wij zien het als een opportuniteit om dit soort van innovators te introduceren in onze Coworking-community. Tot slot maakt het ook het leven van onze eigen werknemers wat makkelijker. Zij kunnen zoon- of dochterlief meebrengen naar het werk en zo een oogje in het zeil houden tijdens de blokperiode.”

Inspireren en motiveren
De studenten kunnen in Cowork Siemens terecht in mei en juni. Ze krijgen toegang tot het wifi-netwerk en er wordt koffie en water voorzien. De toegang is gratis. “Siemens koestert een lange traditie van samenwerken met studenten. Jaarlijks lopen verschillende studenten stage bij Siemens in het kader van duaal leren. Hopelijk kan onze omgeving hen stimuleren én inspireren om er extra hard tegenaan te gaan”, besluit Tanguy Rouyer.

Studenten kunnen zich hier inschrijven.

Tanguy Rouyer

Community & Project manager

Corneel Haine

PR director, Evoke (CJ Communications BVBA)

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be