Colt Technology Services stelt Keri Gilder aan als nieuwe CEO

Na vijf jaar treedt Carl Grivner af; Chief Commercial Officer Keri Gilder volgt hem op als CEO van Colt

Brussel, 20 mei 2020  Colt Technology Services heeft Keri Gilder aangesteld als Chief Executive Officer (CEO). Gilder vervangt CEO Carl Grivner, die na vijf jaar aan het roer te hebben gestaan bij Colt, heeft besloten om af te treden.

Onder leiding van Grivner heeft Colt een periode van enorme groei en transformatie doorgemaakt. Zijn primaire focus lag op forse investeringen in het Colt IQ Network, om te waarborgen dat Colt de hedendaagse hoge eisen aan connectiviteit kan waarmaken.  

Keri Gilder, Chief Executive Officer (CEO) bij Colt
Keri Gilder, Chief Executive Officer (CEO) bij Colt

Colt heeft zijn IQ Network de afgelopen jaren flink uitgebreid in Europa en de regio Asia Pacific. In 2018 betrad Colt de Amerikaanse markt. Colt heeft daarnaast geïnvesteerd in geavanceerde technologie en integratie met belangrijke cloud service providers (CSP’s). Daarmee is Colt in staat om uiterst flexibele oplossingen voor zakelijke on demand cloud-connectiviteit aan te bieden.

Dankzij de focus van Colt op connectiviteit met hoge bandbreedte en het versterken van zijn ecosysteem van partners, kan het bedrijf als geen ander klanten helpen met het bespoedigen van hun digitale transformatie.

“Colt is altijd vastbesloten geweest om voorop te lopen", vertelt Grivner. "Dat is de reden waarom we hebben geïnvesteerd in connectiviteit met hoge bandbreedte, blockchain en API’s, zelfs nog voordat we vraag vanuit de markt naar deze innovatie oplossingen bespeurden. Het was een voorrecht om een organisatie te leiden tijdens een dergelijke transformatie. Het was geweldig me verzekerd te weten van de steun van de Raad van Bestuur, mijn team en de bredere organisatie terwijl we dingen deden die nooit eerder waren gedaan", gaat Grivner verder. "Ik ben er trots op om een Coltie te zijn. En ik kan niet wachten om te zien waar Keri de onderneming naar toe zal voeren. Colt bevindt zich in ongelooflijk capabele handen.”

“Ik vind het een eer om het leiderschap over Colt over te nemen van Carl", zegt Gilder. "Sinds mijn indiensttreding bij Colt ben ik geïnspireerd door de passie van mijn collega’s. Van onze diepe focus op het voorzien van onze klanten van de best mogelijke oplossingen en ons gebruik van innovatieve nieuwe technologieën om onze branche vooruit te helpen. Deze passie kwam steevast uit de top. Toch zou het een hele opgave zijn om iemand te vinden die niet is geïnspireerd door Carl en zijn liefde voor deze branche en Colt. Colt is uitstekend gepositioneerd om tot bloei te komen in deze tijd van ingrijpende transformatie. Dat is te danken aan onze steevaste focus op onze klanten en partners en ons streven om een diverse werkomgeving te zorgen, zowel binnen Colt als binnen de branche. Ik ben enorm enthousiast over de kans om leiding te geven aan deze organisatie.”

“De afgelopen vijf jaar heeft Colt een sterke opmars gemaakt, die we voor een groot deel danken aan het leiderschap van Carl", vertelt Michael Wilens, de bestuursvoorzitter van Colt. "We gaan hem missen. Het is echter geweldig dat iemand binnen de Colt-familie het stokje van hem overneemt. In haar 18 maanden bij Colt heeft Keri frisse energie naar de organisatie gebracht, en we weten dat de komende vijf jaar al net zo succesvol zullen zijn voor Colt als de afgelopen vijf jaar.”

Gilder, die in november 2018 in dienst bij Colt trad, neemt de rol van CEO met ingang van vandaag over. Grivner zal bij Colt in dienst blijven tot eind juni 2020.

Over Colt
Colt richt zich op de kracht van connectiviteit om de manier waarop de wereld werkt te transformeren. ​
Het Colt IQ Netwerk verbindt meer dan 900 datacenters in de grootste zakencentra van Europa, Azië en Noord-Amerika. Er zijn inmiddels meer dan 29.000 aangesloten gebouwen en dat aantal groeit nog steeds.

Colt begrijpt waar zakelijke connectiviteit aan moet voldoen, als fundament voor het succes van haar klanten. De high-performance en high-bandwidth oplossingen worden ontwikkeld vanuit Colt’s missie om het meest klantgerichte bedrijf in de sector te zijn. Tot de klanten behoren data-intensieve organisaties verspreid over meer dan 210 steden in meer dan 30 landen. Colt is erkend als innovator en pionier op het gebied van software defined networks (SDN) en network function virtualization (NFV). Colt is een privaat bedrijf en een van de financieel gezondste bedrijven in de sector en biedt de beste klantervaring tegen een competitieve prijs. Bezoek voor meer informatie www.colt.net.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Neem contact op met

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be