Colt stelt Sarah Hachi-Duchêne aan als Regional Sales Director voor de Benelux en Frankrijk

Colt stelt Sarah Hachi-Duchêne aan als Regional Sales Director voor de Benelux en Frankrijk

Brussel –  Colt Technology Services heeft Sarah Hachi-Duchêne aangesteld als commercieel verantwoordelijke voor de Benelux en Frankrijk. In haar nieuwe functie is zij verantwoordelijk voor de regionale groei, klantrelaties en aansturing van de lokale salesteams en zal ze een belangrijke rol spelen of het vlak van business development, verkoopstrategieën en algemeen en financieel management. Hachi-Duchêne opereert vanuit Brussel en rapporteert aan Paula Cogan, VP sales Europe bij Colt.

Hachi-Duchêne beschikt over meer dan 18 jaar managementervaring op het gebied van sales, operationeel management, go-to-marketstrategieën en business development. Voor haar aanstelling bij Colt was zij country manager Belgium en sales director France, Belgium & Luxembourg bij AT&T. Daar bekleedde zij eerder diverse senior managementposities. Tot haar verantwoordelijkheden bij AT&T behoorden het dagelijkse, operationeel en financieel management, de aansturing van salesteams en de tariefbepaling. Ze was daarnaast één van de oprichters van het AT&T EMEA Women’s Network. Hachi-Duchêne behaalde een Magister-graad in bedrijfskunde aan de Universiteit van Guelph in Canada.

Als Regional Sales Director zal Hachi-Duchêne bijdragen aan Colt’s ambities om klanten te faciliteren bij hun digitale transformatie, met behulp van flexibele, on-demand en high-bandwidth netwerkoplossingen.

Paula Cogan: “We zijn erg blij om Sarah in ons team te mogen verwelkomen. Haar uitgebreide ervaring in de branche, strategische visie, internationale expertise en diepgaande inzicht in de behoeften van klanten zullen een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van Colt in de Benelux en Frankrijk. De klantervaring staat centraal in onze strategie en Sarah zal ervoor zorgen dat we in deze regio’s blijven groeien en onze relaties met onze klanten verder ontwikkelen.”

Sarah Hachi-Duchêne: “Ik vind het fantastisch om bij Colt aan de slag te gaan. Met het kunnen faciliteren van digitale transformatie door middel van een intelligent, purpose-built, on-demand en high-bandwidth netwerk dat geïntegreerd is met de cloud, heeft het bedrijf een unieke marktpositie. De Benelux en Frankrijk zijn zowel innovatieve als strategisch belangrijke markten. Mijns inziens combineert Colt een doelgerichte strategie met een klantgerichte aanpak. Dit biedt interessante groeiperspectieven. Ik kijk ernaar uit om nauw met het team samen te werken en de opmars van Colt kracht bij te zetten door klanten in de Benelux en Frankrijk een superieure klantervaring te bieden.”


Over Colt        
Colt streeft ernaar om klanten het allerbeste te faciliteren bij hun digitale transformatie door middel van agile en on-demand high bandwidth-oplossingen. Het Colt IQ Netwerk verbindt meer dan 850 datacenters in de grootste zakencentra van Europa, Azië en Noord-Amerika. Er zijn inmiddels meer dan 27.500 aangesloten gebouwen en dat aantal groeit nog steeds.

Colt heeft een reputatie opgebouwd door klanten op de eerste plaats te zetten. Tot de klanten behoren data-intensieve organisaties verspreid over meer dan 213 aangesloten steden, in bijna 30 landen. Colt is erkend als innovator en pionier op het gebied van software defined networks (SDN) en network function virtualization (NFV). Colt is een privaat bedrijf en een van de financieel gezondste bedrijven in zijn sector en biedt de beste klantervaring tegen een competitieve prijs. Bezoek voor meer informatie www.colt.nl.

Ymke Deprez PR Consultant, Evoke
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel