Colt stelt Keri Gilder aan als Chief Commercial Officer

Colt benoemt nieuwe CCO om ‘customer first’-strategie en ontwikkeling van on demand high-bandwidth netwerkoplossingen kracht bij te zetten

Colt Technology Services heeft Keri Gilder benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO). Zij zal deel uitmaken van het Executive Leadership Team en zal rechtstreeks rapporteren aan Carl Grivner, de CEO van Colt. Gilder gaat de wereldwijde sales-, presales- en marketingteams aansturen en zo een cruciale bijdrage leveren aan de realisatie van Colt’s commerciële strategie. Bovendien zal ze nauw samenwerken met andere bedrijfstakken om ervoor te zorgen dat Colt het meest klantgerichte bedrijf is in zijn sector. Gilder start in november bij Colt en zal opereren vanuit Londen.

Gilder was eerder werkzaam bij Ciena Communications, waar zij diverse senior managementfuncties bekleedde op salesgebied. In haar meest recente rol was ze vicepresident en general manager EMEA en gaf ze leiding aan de afdeling SubSea Global Business Development.

Met een achtergrond als engineer en netwerkarchitect geldt Gilder als een gerespecteerde bestuurder in de branche. Binnen Ciena richtte ze een wereldwijd intern netwerkinitiatief op voor de bevordering van diversiteit en het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent door vrouwen op alle niveaus te motiveren en inspireren.

Carl Grivner, CEO van Colt: “We zijn verheugd dat we Keri bij ons managementteam mogen verwelkomen. Haar uitgebreide wereldwijde saleservaring en klantenkennis geeft ons extra slagkracht om de markt te blijven uitdagen, onze beloften aan klanten in te lossen en uiterst geavanceerde on demand high-bandwidth netwerkoplossingen aan te bieden die klanten helpen met hun digitale transformatie. Keri beschikt over een uitmuntende track record wat betreft de aansturing van wereldwijde salesorganisaties en nauwe samenwerking met partners. Ik kan zonder twijfel zeggen dat zij een uiterst waardevolle toevoeging is aan het managementteam van Colt.”

Keri Gilder, CCO van Colt: “Ik vind het geweldig om toe te treden tot de organisatie van Colt, die flinke stappen maakt met zijn offensieve marktstrategie. Met het betreden van de Amerikaanse markt is Colt uitgegroeid tot een wereldspeler. Ik kijk ernaar uit om de huidige koers voort te zetten en het groeitempo van Colt in de komende maanden te versnellen. Colt is een ambitieuze onderneming die de definitie van zakelijke dienstverlener opnieuw uitvindt en ik kan me geen mooier moment bedenken om hier aan de slag te gaan.”

Over Colt       
Colt streeft ernaar om klanten het allerbeste te faciliteren bij hun digitale transformatie door middel van agile en on-demand high bandwidth-oplossingen. Het Colt IQ Netwerk verbindt meer dan 850 datacenters in de grootste zakencentra van Europa, Azië en Noord-Amerika. Er zijn inmiddels meer dan 27.000 aangesloten gebouwen en dat aantal groeit nog steeds.

Colt heeft een reputatie opgebouwd door klanten op de eerste plaats te zetten. Tot de klanten behoren data-intensieve organisaties verspreid over meer dan 207 aangesloten steden, in bijna 30 landen. Colt is erkend als innovator en pionier op het gebied van software defined networks (SDN) en network function virtualization (NFV). Colt is een particulier bedrijf en een van de financieel gezondste bedrijven in zijn sector en biedt de beste klantervaring tegen een competitieve prijs. Bezoek voor meer informatie www.colt.net.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be