Colt stelt Jaya Deshmukh aan als executive vice president Strategy & Transformation

Colt stelt Jaya Deshmukh aan als executive vice president Strategy & Transformation

In deze nieuwe functie zal Deshmukh leiding geven aan het strategie- en transformatieteam van Colt om de langetermijnstrategie van het bedrijf te ontwikkelen en te implementeren

Diegem, 18 mei 2021 – Colt Technology Services maakt vandaag bekend dat het Jaya Deshmukh heeft aangesteld als executive vice president Strategy & Transformation. Deshmukh zal rechtstreeks verslag uitbrengen aan Keri Gilder, de CEO van Colt. Ze zal verantwoordelijk zijn voor het beheer van de strategische relaties van Colt, de tenuitvoerlegging van de productplanning en het versnellen van de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen en -visie van Colt.

Deshmukh was hiervoor werkzaam als head Strategy EMEA bij Google Cloud. Daarbij was zij verantwoordelijk voor het uitstippelen en beheren van de strategie van Google voor haar regio. Deshmukh bekleedde eerder functies bij Microsoft, PwC en Cognizant, waar ze verantwoordelijk was voor de implementatie van digitale oplossingen en het bespoedigen van de overstap naar de cloud ter bevordering van het succes van klanten.

De aanstelling van Deshmukh volgt na de recentelijke aankondiging van de nieuwe driejarenstrategie van Colt. Deze heeft ten doel om het IQ Network van Colt verder te ontwikkelen door middel van innovatie en digitalisatie. Colt wil hiermee zijn bedrijfsgroei bespoedigen door een beroep te doen op de kracht van zijn mensen en de sterke punten die deel uitmaken van zijn DNA. Het wil er daarnaast voor zorgen dat zijn organisatie flexibel genoeg is om ondersteuning te bieden voor bedrijven die zich opmaken voor de toekomst.

Jaya Deshmukh, executive vice president Strategy & Transformation bij Colt
Jaya Deshmukh, executive vice president Strategy & Transformation bij Colt

Keri Gilder, CEO van Colt: “Ik ben verheugd dat Jaya tot ons managementteam toetreedt voor het aansturen van de ontwikkeling en realisatie van onze strategie, onze productplanning en ons partnerprogramma. Haar recente ervaring op het gebied van digitale transformatie en cloud computing maakt haar tot de ideale persoon om leiding te geven aan dit nieuwe team binnen Colt. Ze zal het aansporen om verder te innoveren en onze onderneming vooruit te helpen.”  

Deshmukh: “Het doet me een genoegen om toe te treden tot de organisatie van Colt in een tijd waarin het een zakelijke transformatie doormaakt. Lid worden van een organisatie die een nieuwe strategische koers gaat varen is bijzonder inspirerend. Dit biedt kansen om intensief samen te werken met klanten en partners om ervoor te zorgen dat we op één lijn zitten en optimale ondersteuning kunnen bieden aan de groei van hun onderneming.”

Deshmukh woont in Londen met haar twee dochters is begin mei in haar nieuwe functie van start gegaan.

Over Colt
Colt richt zich op de kracht van connectiviteit om de manier waarop de wereld werkt te transformeren - gebruikmakend van wat altijd al in het DNA zat om klanten succesvol te maken. Het Colt IQ Network verbindt meer dan 900 datacenters en meer dan 29.000 aangesloten gebouwen in de grootste zakencentra van Europa, Azië en Noord-Amerika.

Colt begrijpt waar zakelijke connectiviteit aan moet voldoen en biedt flexibele, on-demand en veilige high-bandwidth netwerk- en spraakoplossingen waarop bedrijven kunnen bouwen. Tot de klanten behoren data-intensieve organisaties in meer dan 210 steden in meer dan 30 landen. Colt is erkend als innovator en pionier op het gebied van software defined networks (SDN) en network function virtualisation (NFV). Colt is een privaat bedrijf en is één van de financieel gezondste bedrijven in de sector. Hierdoor is het in staat om de behoeften van zijn klanten centraal te stellen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.colt.net

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel