Colt stelt Annette Geuther aan als vice president New Business Development

Brussel, 4 februari 2020 Colt Technology Services maakt vandaag bekend dat Annette Geuther is aangesteld als vicepresident New Business Development per 1 januari 2020. Ze opereert vanuit München en brengt verslag uit aan Keri Gilder, de chief Commercial Officer CCO van Colt.

Geuther beschikt over een brede kennis van nieuwe en opkomende technologieën en is een expert op het gebied van go-to-marktstrategieën voor nieuwe diensten. De combinatie met haar wereldwijde werkervaring op het gebied van direct en indirect sales maakt haar bij uitstek de juiste persoon om Colt te versterken in de huidige ontwikkelingen, zoals de aanhoudende investeringen in onder meer 5G, edge computing, SDN, NFV, kapitaalmarkten en cybersecurity.

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ Annette Geuther, vice president (VP) New Business Development bij Colt

Keri Gilder: “Het doe me een groot genoegen om Annette binnen ons team te verwelkomen. Bij Colt zijn wij trots dat we voorop lopen met nieuwe en opkomende technologieën. Ik ben er honderd procent van overtuigd dat Annette haar deskundigheid en werkervaring ons gaat helpen om te blijven innoveren en de status quo binnen onze branche uit te dagen.”

Geuther was eerder werkzaam voor ADVA. In haar laatste functie bij ADVA was zij Senior vice president Sales Emerging Markets. Haar team was verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten in Oost- en Zuid-Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. Voordat Geuther in dienst trad bij ADVA bekleedde zij diverse senior managementposities bij wereldwijde communicatiebedrijven. Zij was onder meer werkzaam in Duitsland, de Verenigde Staten, Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

Geuther: “Ik vind het geweldig om bij Colt in dienst te treden. Ik was altijd al onder de indruk van de agile aanpak van de organisatie. Colt heeft met het IQ-netwerk een indrukwekkende wereldwijde footprint, maar opereert nog altijd als een challenger. Wat betreft innovatie en klantervaring dagen ze de markt nog altijd uit. Ik ben ervan overtuigd dat het nieuwe decennium net zoveel veranderingen voor Colt met zich zal meebrengen als het vorige en sta te popelen om een bijdrage te leveren aan Colt’s voortdurende transformatie.’’ 

Over Colt ​ ​
Colt richt zich op de kracht van connectiviteit om de manier waarop de wereld werkt te transformeren. ​
Het Colt IQ Netwerk verbindt meer dan 900 datacenters in de grootste zakencentra van Europa, Azië en Noord-Amerika. Er zijn inmiddels meer dan 27.500 aangesloten gebouwen en dat aantal groeit nog steeds.

Colt begrijpt waar zakelijke connectiviteit aan moet voldoen, als fundament voor het succes van haar klanten. De high-performance en high-bandwidth oplossingen worden ontwikkeld vanuit Colt’s missie om het meest klantgerichte bedrijf in de sector te zijn. Tot de klanten behoren data-intensieve organisaties verspreid over meer dan 213 steden in meer dan 32 landen. Colt is erkend als innovator en pionier op het gebied van software defined networks (SDN) en network function virtualization (NFV). Colt is een privaat bedrijf en een van de financieel gezondste bedrijven in de sector en biedt de beste klantervaring tegen een competitieve prijs. Bezoek voor meer informatie www.colt.net.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be