Colt stelt Andrew Edison aan als Vice President Wholesale

Colt Technology Services heeft Andrew Edison aangesteld als vice president Wholesale. Edison zal rechtstreeks rapporteren aan Tom Regent, de Chief Commercial Officer (CCO) van Colt. In zijn nieuwe functie zal Edison zijn focus liggen op het versterken van de wholesale-strategie. Hij zal een sleutelrol vervullen bij de ambitie om samenwerkingsverbanden te verdiepen en wereldwijde netwerkoplossingen voor het wholesale-segment uit te breiden.

Tom Regent: “Het is een groot genoegen om Andrew binnen ons team te verwelkomen. Onze onderneming maakt momenteel een belangrijke groeifase door en hij zal daarin een cruciale leiderschapsrol vervullen. Hij zal Colt helpen om sneller uit te groeien tot leider in flexibele en on-demand netwerkoplossingen die bijdragen aan digitale transformatie. De vele en diverse ervaring die Andrew meebrengt zal een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van onze relaties in de wholesale-markt.”

Edison beschikt over meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van sales, operationeel management en wereldwijde en go-to-marktstrategieën. Voor zijn aanstelling bij Colt was hij actief als Senior Vice President Europe, Middle East & Africa (EMEA) bij Level 3/CenturyLink. Daar was hij verantwoordelijk voor de aansturing van verkoopkanalen en het bedienen van grootzakelijke, overheids- en wholesale-klanten. Edison werkte daarvoor 20 jaar bij AT&T. In die functie was hij actief als regio Vice President EMEA. Hij gaf daar leiding aan de Enterprise-divisie voor EMEA en droeg bij aan de jaarlijkse groei en de ontwikkeling van nieuwe inkomstenbronnen.

Edison: “Ik kijk ernaar uit om binnen Colt bij te dragen aan omzetgroei, sterke wereldwijde partnerships in de wholesale-markt en het vermogen van Colt om klanten een superieure ervaring te bieden. Colt bouwt zijn wereldwijde aanwezigheid steeds verder uit. Dat geldt ook voor zijn leiderschapspositie in high bandwidth, SDN en on-demand netwerkoplossingen. Ik ben dan ook bijzonder optimistisch gestemd over de toekomst met onze gewaardeerde klanten en partners.”

Over Colt         
Colt streeft ernaar om klanten het allerbeste te faciliteren bij hun digitale transformatie door middel van agile en on-demand high bandwidth-oplossingen. Het Colt IQ Netwerk verbindt meer dan 800 datacenters in de grootste zakencentra van Europa, Azië en Noord-Amerika. Er zijn inmiddels meer dan 25.000 aangesloten gebouwen en dat aantal groeit nog steeds.

Colt heeft een reputatie opgebouwd door klanten op de eerste plaats te zetten. Tot de klanten behoren data-intensieve organisaties verspreid over meer dan 200 aangesloten steden, in bijna 30 landen. Colt is ook erkend als innovator en pionier op het gebied van software defined networks (SDN) en network function virtualization (NFV). Colt biedt de beste klantervaring voor een competitieve prijs. Bezoek voor meer informatie www.colt.nl.

Corneel Haine

PR Specialist, Evoke (CJ Communications BVBA)

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be