Colt maakt zijn On Demand SDN -aanbod beschikbaar in nog meer regio’s wereldwijd en voegt nieuwe opties toe voor oplossingen met hoge bandbreedte

Colt maakt zijn On Demand SDN -aanbod beschikbaar in nog meer regio’s wereldwijd en voegt nieuwe opties toe voor oplossingen met hoge bandbreedte

Colt Technology Services blijft zijn netwerk ‘upgraden’ om het tot de ideale backbone te maken voor bedrijven in alle delen van de wereld

Brussel, 22 mei 2019 - Colt Technology Services heeft zijn door SDN-technologie ondersteunde On Demand-portfolio uitgebreid met nieuwe opties voor de netwerkoplossingen met hoge bandbreedte voor bedrijven en operators. De nieuwe keuzemogelijkheden bestaan uit 100G-poorten in belangrijke datacenters en end-to-end verbindingen met snelheden tot 20 Gbps. Bovendien stijgt het aantal datacenters waar klanten in realtime netwerkservices kunnen afnemen tot meer dan 250 locaties wereldwijd.  

De On Demand-oplossingen van Colt zijn met deze uitbreiding beschikbaar in de Verenigde Staten, Hongkong, Portugal en Oostenrijk, naast de bestaande locaties in Europa en de regio Asia Pacific. De uitbreiding van de On Demand-dekking geeft bedrijven in deze regio’s volledig grip op hun netwerk. Ze kunnen de bandbreedte vrijwel in realtime opvoeren of verlagen. Dankzij de nieuwe oplossingen kunnen ze afstappen van oudere processen voor het afnemen van netwerkservices en de daarmee gepaarde doorlooptijden. Colt introduceerde zijn On Demand-oplossingen in 2017 in Europa en in 2018 in de regio Asia Pacific. Dankzij de jongste uitbreiding kunnen bedrijven op drie continenten geavanceerde en flexibele netwerkservices afnemen via een functierijk selfservice-portal.

Peter Coppens, vice president Product Portfolio bij Colt Technology Services: “Colt heeft zich jarenlang gericht op de ontwikkeling van een backbone die een oplossing biedt voor moderne technologische uitdagingen. Met de versterking van onze nieuwe On Demand-portfolio kan het netwerk zich nu echt op een innovatieve manier gedragen: Bedrijven op verschillende continenten kunnen on demand netwerkoplossingen met hoge bandbreedte binnen een paar minuten tijd in gebruik nemen en vervolgens de bandbreedte al naar gelang de behoefte op flexibele wijze opvoeren of verlagen. De vraag naar connectiviteit met hoge bandbreedte blijft al enige tijd aanhouden, zonder enig teken van vertraging . We hebben er vertrouwen in dat onze nieuwe On Demand-oplossingen in de behoefte kunnen voorzien en verdere ondersteuning bieden voor de digitale transformatie van ondernemingen.”

De uitbreiding van het On Demand-aanbod van Colt in de Verenigde Staten betekent een belangrijke mijlpaal voor Colt in deze regio. Colt betrad in juni 2018 de Amerikaanse markt en verbindt nu 13 grote operators en steden met belangrijke cloud-knooppunten in de V.S. en Canada, zodat multinationals in deze regio kunnen profiteren van de reikwijdte en dichtheid van het Colt IQ Network in Europa en Azië. 

Over Colt
Colt streeft ernaar om klanten het allerbeste te faciliteren bij hun digitale transformatie door middel van agile en on-demand high bandwidth-oplossingen. Het Colt IQ Netwerk verbindt meer dan 850+ datacenters in de grootste zakencentra van Europa, Azië en Noord-Amerika. Er zijn inmiddels meer dan 27.500 aangesloten gebouwen en dat aantal groeit nog steeds.

Colt heeft een reputatie opgebouwd door klanten op de eerste plaats te zetten. Tot de klanten behoren data-intensieve organisaties verspreid over meer dan 213 aangesloten steden, in bijna 32 landen. Colt is erkend als innovator en pionier op het gebied van software defined networks (SDN) en network function virtualization (NFV). Colt is een privaat bedrijf en een van de financieel gezondste bedrijven in zijn sector en biedt de beste klantervaring tegen een competitieve prijs. Bezoek voor meer informatie www.colt.nl.

 

Ymke Deprez PR Consultant, Evoke
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel