Colt maakt hybride netwerkverbindingen met Google Cloud mogelijk via Colt Dedicated Cloud Access

Colt Technology Services gaat ondersteuning bieden voor Google Cloud Partner Interconnect. Deze dienst van Google Cloud stelt organisaties in staat om vanaf elke gewenste locatie een verbinding te maken met het Google Cloud Platform.

Google Cloud Partner Interconnect is een nieuwe oplossing binnen het Google Cloud Interconnect-portfolio. In september 2017 introduceerde Google Dedicated Interconnect, een dienst die voorziet in snellere en meer betaalbare connectiviteit dan VPN-verbindingen. Deze dienst is uitgegroeid tot de voorkeursoplossing voor het verbinden van datacenters op locatie met de cloud.

Met Partner Interconnect kunnen organisaties er nu voor kiezen om Colt in te schakelen om hun faciliteit te verbinden met de dichtstbijzijnde Google edge point of presence. Daarbij hebben ze keuze uit diverse subrate interfacesnelheden, variërend van 50 Mbps tot 10 Gbps.

“Partner Interconnect biedt gebruikers van Google Cloud nog meer keuze qua connectiviteit voor hun hybride omgevingen”, zegt John Veizades, productmanager bij Google Cloud. “Samen met Colt maken we het makkelijker voor klanten om hun lokaal geplaatste infrastructuur uit te breiden met het Google Cloud Platform.”

“Dedicated Cloud Access van Colt biedt klanten veilige en betrouwbare private netwerkverbindingen met Google Cloud-diensten”, zegt Peter Coppens, vice president Product Portfolio bij Colt Technology Services. “Deze dienst biedt bedrijven een superieure cloud-netwerkervaring in vergelijking met het publieke internet. Hiermee kunnen zij beschikken over de flexibele en on demand cloud-omgeving die nodig is voor hun digitale transformatie.”

Over Colt
Colt streeft ernaar om klanten het allerbeste te faciliteren bij hun digitale transformatie door middel van agile en on-demand high bandwidth-oplossingen. Het Colt IQ Netwerk verbindt meer dan 800 datacenters in de grootste zakencentra van Europa, Azië en Noord-Amerika. Er zijn inmiddels meer dan 25.000 aangesloten gebouwen en dat aantal groeit nog steeds.

Colt heeft een reputatie opgebouwd door klanten op de eerste plaats te zetten. Tot de klanten behoren data-intensieve organisaties verspreid over meer dan 200 aangesloten steden, in bijna 30 landen. Colt is erkend als innovator en pionier op het gebied van software defined networks (SDN) en network function virtualization (NFV). Colt is een particulier bedrijf en een van de financieel gezondste bedrijven in zijn sector en biedt de beste klantervaring tegen een competitieve prijs. Bezoek voor meer informatie www.colt.nl.

Contacteer ons
Corneel Haine PR Specialist, Evoke (CJ Communications BVBA)
Corneel Haine PR Specialist, Evoke (CJ Communications BVBA)
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel