Colt introduceert SD WAN Remote Access ter ondersteuning van hybride werken

Colt biedt als een van de eerste SD WAN-aanbieders integratie met Versa SASE

Diegem, 23 juli 2021 – Colt Technology Services introduceert vandaag SD WAN Remote Access. Deze oplossing is ontwikkeld voor gebruikers van zijn SD WAN-dienst die willen overstappen op hybride werken en behoefte hebben aan veilige toegang op afstand.

Remote Access is een van de eerste managed SD WAN services die integratie biedt met Versa SASE. De oplossing maakt gebruik van Colt’s SD WAN-dienst om toegang op afstand te bieden zonder de nadelige gevolgen voor de beveiliging, integriteit en prestaties van het netwerk. Remote Access wordt aangeboden op basis van een eenvoudig schaalbaar en kostenefficiënt gebruiksmodel. Versa Networks is een belangrijke SD WAN-partner van Colt en een belangrijke speler op het gebied van Secure SD WAN en Secure Access Service Edge (SASE).

SD WAN Remote Access biedt gebruikers veilige toegang tot alle data en applicaties die ze nodig hebben, waar ze zich ook maar bevinden. Dit gebeurt op basis van hun specifieke rol of gebruikersprofiel.

 

Bedrijven kunnen de ingebouwde beveiligingsfuncties van Colt SD WAN uitbreiden met Remote Access om te profiteren van integrale bescherming van hun netwerken. De beveiliging kan eenvoudig worden beheerd vanaf een centrale locatie.

Met de introductie van Remote Access ontwikkelt Colt een uitgebreide, failsafe en door SASE ondersteunde oplossing voor veilig hybride werken. De verwachting is dat deze manier van werken het nieuwe normaal voor de klanten van Colt zal zijn zodra de coronacrisis achter de rug is. Peter Coppens, vice president Product Portfolio bij Colt:

“Bedrijven hebben een keerpunt bereikt in de manier waarop ze werken. Het ontwikkelen van een netwerkinfrastructuur die ondersteuning biedt voor hybride werken is momenteel een van de meest prangende vraagstukken voor ondernemingen over de hele wereld. Het hybride model brengt diverse nieuwe eisen en uitdagingen met zich mee rond het waarborgen van veilige toegang op afstand, ongeacht de locatie of het apparaat van de gebruiker. SD WAN Remote Access maakt gebruik van onze netwerkinfrastructuur om klanten te helpen op een veilige manier over te stappen op hybride werken. De oplossing biedt integrale en eenvoudig beheerbare bescherming van hun netwerkomgeving”.
Dogu Narin, hoofd Global Product Management bij Versa: “We leven in een tijd waarin onzekerheid troef is. Een betrouwbare levering van netwerkservices en security-diensten is daarom van cruciaal belang voor de bedrijfscontinuïteit en productiviteit. Dit geldt voor cloudomgevingen, datacenters, filialen en thuiswerkomgevingen. Het is belangrijk dat hierbij rekening wordt gehouden met de specifieke context van de gebruiker en het apparaat. Op basis van onze hechte samenwerking met Colt en onze SASE-oplossing kunnen we gezamenlijke klanten voorzien van oplossingen die aansluiten bij het nieuwe normaal. Dit draagt bij aan soepel en veilig hybride werken, zodat werknemers altijd en overal productief kunnen blijven.”

Meer informatie over SD WAN Remote Access en het aanbod van SD WAN-diensten van Colt is beschikbaar op colt.net/product/sd-wan.

Over Versa Networks

Versa Networks is een leider in Secure Access Service Edge (SASE)-oplossingen. Het combineert uitgebreide cybersecurity, geavanceerde netwerkmogelijkheden, brancheleidende SD-WAN-functionaliteit, werkelijke multitenancy en geavanceerde gegevensanalyse voor gebruik in de cloud, op locatie of een combinatie daarvan. Versa Networks kan daarmee tegemoetkomen aan de SASE-behoeften van bedrijven en service providers van elke omvang. Een voorbeeld hiervan is de gebruiksvriendelijke clouddienst Versa Titan, die in lean IT voorziet. Duizenden klanten in alle delen van de wereld met duizenden locaties vertrouwen hun netwerken, beveiliging en cloudomgevingen aan Versa toe. Versa Networks is een niet-beursgenoteerde onderneming die wordt gefinancierd door Sequoia Capital, Mayfield, Artis Ventures, Verizon Ventures, Comcast Ventures, Liberty Global Ventures, Princeville Capital, RPS Ventures en Triangle Peak Partners. Ga voor meer informatie naar https://www.versa-networks.com en volg Versa Networks op Twitter: @versanetworks.

Over Colt 

Colt richt zich op de kracht van connectiviteit om de manier waarop de wereld werkt te transformeren - gebruikmakend van wat altijd al in het DNA zat om klanten succesvol te maken. Het Colt IQ Network verbindt meer dan 900 datacenters en meer dan 29.000 aangesloten gebouwen in de grootste zakencentra van Europa, Azië en Noord-Amerika.

Colt begrijpt waar zakelijke connectiviteit aan moet voldoen en biedt flexibele, on-demand en veilige high-bandwidth netwerk- en spraakoplossingen waarop bedrijven kunnen bouwen. Tot de klanten behoren data-intensieve organisaties in meer dan 210 steden in meer dan 30 landen. Colt is erkend als innovator en pionier op het gebied van software defined networks (SDN) en network function virtualisation (NFV). Colt is een privaat bedrijf en is één van de financieel gezondste bedrijven in de sector. Hierdoor is het in staat om de behoeften van zijn klanten centraal te stellen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.colt.net 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be