Colt en Atos bundelen hun krachten voor de ontwikkeling van een Contact Centre-as-a-Service (CCaaS)-oplossing

De CCaaS-oplossing van Colt combineert indrukwekkende spraak- en cloudmogelijkheden geïntegreerd met Cloud Contact Centre van Atos om de digitale transformatie van bedrijven een boost te geven

COLT.png

Brussel, 6 november 2020 – Colt Technology Services slaat de handen in elkaar met Atos, een wereldwijde leider in oplossingen voor digitale transformatie. Colt zal Contact Centre-as-a-Service (CCaaS), de zakelijke oplossing voor omnichannel klantenservice, combineren met zijn cloud-gebaseerde telefonieoplossingen, het wereldwijde Colt IQ Network en de oplossing ‘Cloud Contact Centre powered by CXone’ van Atos.

Deze nieuwe oplossing stelt organisaties in staat om klanten via elk contact een naadloze ervaring te bieden. Het contact kan via ieder kanaal verlopen: telefoon, social media, chatsessies of innovatieve AI-oplossingen. CCaaS biedt bedrijven de mogelijkheid om meer klantenserviceprocessen in de cloud onder te brengen en om een virtueel contactcenter te implementeren. Tegelijkertijd werkt het met klantenservice agents die volledig zijn geïntegreerd met de CRM-systemen van bedrijven. Ook de essentiële tools die nodig zijn voor het klantcontact zijn geïntegreerd. CCaaS wordt vanuit de cloud aangeboden en biedt zo ondersteuning voor klantenservicemedewerkers die vanuit het thuiskantoor opereren. 

Via de introductie van deze oplossing willen Colt en Atos de klantervaring aanzienlijk verbeteren door een integraal, naadloos en schaalbaar platform aan te bieden. Dankzij de mogelijkheid tot uitbreiding met data-analyse en integraties met oplossingen voor klanteninteractie, willen beide leiders klanteninteracties simpeler maken door hen te laten communiceren via een kanaal naar voorkeur. De uitgebreide keuzes om contact op te nemen moet de klantenrelaties verbeteren en de klantloyaliteit verhogen. 

Colt CCaaS maakt gebruik van het CXone-platform van NICE inContact. Deze wereldwijde leider in CCaaS-oplossingen streeft ernaar om de klantenervaring te verbeteren met de unified omnichannel-software die het vanuit de cloud aanbiedt.

Keri Gilder, CEO van Colt: “Colt helpt bedrijven met hun digitale transformatie. CCaaS stelt grote ondernemingen in staat om klantgerichter te werk gaan door naadloze communicatie met klanten via diverse kanalen mogelijk te maken. De afgelopen maanden hebben echt onze ogen geopend voor het belang van communicatie en het in contact blijven met klanten. Colt en Atos verenigen nu mogelijkheden voor communicatie, interactie, samenwerking en connectiviteit om voor een ingrijpende verbetering te zorgen van de interactie tussen klanten en bedrijven.”

De spraak- en netwerkoplossingen van Colt worden van kracht voorzien door het Colt IQ Network, dat wereldwijd meer dan 29.000 gebouwen en 900 datacenters verbindt. 

Robert Vassoyan, hoofd UCC bij Atos: “Deze ambitieuze samenwerking versterkt de leiderschapspositie van de oplossing ‘Cloud Contact Center – powered by CXone’ van Atos in de markt voor CCaaS in Europa en daarbuiten. Dankzij deze samenwerking kunnen klanten van Colt profiteren van een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding, diensten van grootzakelijk niveau en een onvervalste omnichannel contactcenter-oplossing die onmisbaar is voor een succesvolle klantenervaring. We delen daarnaast het streven van Atos naar een CO2-neutrale digitale wereld. Klanten van Colt kunnen daarmee profiteren van de inherente ecologische voordelen van een cloud-oplossing, zoals een hostingomgeving die volgens de planning in 2025 voor de volle honderd procent op hernieuwbare energie zal draaien.”

Paul Jarman, CEO van NICE inContact: “We zijn zeer enthousiast over deze nieuwe samenwerking, omdat die een heuse bundeling van diensten mogelijk maakt. Het is ons een genoegen om samen de voordelen van de cloud naar duizenden contactcenter-medewerkers en klanten in alle delen van de wereld te brengen en uitmuntende ervaringen te bieden die de klantenloyaliteit en de productiviteit van agents bevorderen.”

Colt CCaaS zal in het eerste kwartaal van 2021 in Europa verkrijgbaar zijn.

Keri Gilder, CEO Colt Technology Services
Keri Gilder, CEO Colt Technology Services

Over Colt ​
Colt richt zich op de kracht van connectiviteit om de manier waarop de wereld werkt te transformeren. Het Colt IQ Netwerk verbindt meer dan 900 datacenters in de grootste zakencentra van Europa, Azië en Noord-Amerika. Er zijn inmiddels meer dan 29.000 aangesloten gebouwen en dat aantal groeit nog steeds. Colt begrijpt waar zakelijke connectiviteit aan moet voldoen, als fundament voor het succes van haar klanten. De high-performance en high-bandwidth oplossingen worden ontwikkeld vanuit Colt’s missie om het meest klantgerichte bedrijf in de sector te zijn. Tot de klanten behoren data-intensieve organisaties verspreid over meer dan 210 steden in meer dan 30 landen. Colt is erkend als innovator en pionier op het gebied van software defined networks (SDN) en network function virtualization (NFV). Colt is een privaat bedrijf en een van de financieel gezondste bedrijven in de sector en biedt de beste klantervaring tegen een competitieve prijs. Bezoek voor meer informatie www.colt.net.

Over Atos ​
Atos is wereldwijd leider in oplossingen voor digitale transformatie. Het concern heeft 110.000 werknemers in 73 landen in dienst en een jaaromzet van €12 miljard. Als Europees marktleider in cloud computing, cybersecurity en high-performance computing (HPC) voorziet het organisaties van orchestrated hybride cloud-oplossingen, big data-oplossingen, bedrijfsapplicaties en digitale werkplekken. De Atos Groep is wereldwijd technologiepartner voor de Olympische Spelen en Paralympics. Het is de eigenaar van de merken Atos, Atos|Syntel en Unify. Atos is genoteerd aan de Parijse aandelenbeurs CAC40.

Atos wil de toekomst van informatievoorziening vormgeven. Zijn expertise en diensten dragen op basis van een multiculturele aanpak bij aan de ontwikkeling van kennis, onderwijs en onderzoek en technologische en wetenschappelijke uitmuntendheid. De Atos Group stelt klanten, werknemers en burgers in alle delen van de wereld in staat om op duurzame wijze te wonen, te werken en zichzelf te ontwikkelen in een veilige informatieomgeving.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be