Skip to Content
Colt door Gartner als visionair gepositioneerd in het ‘Magic Quadrant for Network Services, Global’

Colt door Gartner als visionair gepositioneerd in het ‘Magic Quadrant for Network Services, Global’

Brussel, 3 maart 2020Colt Technology Services is als Visionary gepositioneerd in Gartner’s ‘Magic Quadrant for Network Services, Global’. Colt dankt de erkenning aan de compleetheid van zijn visie en zijn uitvoerend vermogen. Colt houdt voortdurend de vinger aan de pols met betrekking tot de veranderende marktomstandigheden om ervoor te zorgen dat zijn producten en diensten aansluiten op de toekomstige brancheontwikkelingen.

Carl Grivner, CEO van Colt: “Wij zien onze opname als Visionary in het Magic Quadrant van Gartner als resultaat van het jarenlange werk dat wij hebben verricht om te waarborgen dat onze focus aansluit op de koers die de sector volgt én de behoefte van onze klanten. Of het nu gaat om uitbreiding naar nieuwe regio’s of investeringen in innovatieve technologie, wij bouwen aan een organisatie die klaar is voor een verbonden toekomst. Het is voor ons bijzonder dat we daar erkenning voor krijgen.” 

Carl Grivner, CEO van Colt
Carl Grivner, CEO van Colt

Met zijn Colt IQ Network, dat meer dan 900 datacenters en ruim 29.000 verbonden gebouwen verbindt, en het groeiende netwerk van cloud service providers (CSP’s) en systeemintegrators verkeert Colt in een ideale positie om organisaties bij te staan tijdens hun digitale transformatie.

Meer informatie over de opname van Colt in het ‘Magic Quadrant for Network Services, Global’-rapport van Gartner is hier te vinden.

Over Colt
Colt richt zich op de kracht van connectiviteit om de manier waarop de wereld werkt te transformeren. Het Colt IQ Netwerk verbindt meer dan 900 datacenters in de grootste zakencentra van Europa, Azië en Noord-Amerika. Er zijn inmiddels meer dan 27.500 aangesloten gebouwen en dat aantal groeit nog steeds.

Colt begrijpt waar zakelijke connectiviteit aan moet voldoen, als fundament voor het succes van haar klanten. De high-performance en high-bandwidth oplossingen worden ontwikkeld vanuit Colt’s missie om het meest klantgerichte bedrijf in de sector te zijn. Tot de klanten behoren data-intensieve organisaties verspreid over meer dan 213 steden in meer dan 32 landen. Colt is erkend als innovator en pionier op het gebied van software defined networks (SDN) en network function virtualization (NFV). Colt is een privaat bedrijf en een van de financieel gezondste bedrijven in de sector en biedt de beste klantervaring tegen een competitieve prijs. Bezoek voor meer informatie www.colt.net.rheid, minder latency en betere gegevensbeveiliging dan bij verbindingen via het publieke internet.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel