Colt brengt met PrizmNet Cloud Access de kracht van de cloud naar de kapitaalmarkt

Brussel, 20 april 2020Colt Technology Services vult zijn financieel extranet Colt PrizmNet aan met Dedicated Cloud Access. Colt PrizmNet verbindt een wereldwijd ecosysteem van meer dan 10.000 marktpartijen met meer dan 160 effectenbeurzen, locaties, cloudproviders en serviceproviders. Met de introductie van Colt PrizmNet Cloud Access biedt Colt hen nu ook toegang tot meerdere cloudplatformen en de diensten die daar worden aangeboden. De vereenvoudigde toegang tot diensten, locaties en andere partijen stelt aangesloten organisaties in staat om eenvoudig, snel en contactloos (zonder handmatige aansluiting of configuratie) nieuwe markten te ontsluiten in de VS, Europa en Azië. PrizmNet Cloud Access maakt gebruik van Colt’s bekroonde Dedicated Cloud Access (DCA)-dienst. 

Dedicated Cloud Access van Colt voorziet in veilige en betrouwbare private netwerkverbindingen tussen datacenters en kantoorlocaties van bedrijven en de belangrijkste cloud-serviceproviders (CSP’s). Zowel de afnemers als leveranciers van clouddiensten kunnen via het PrizmNet-netwerk toegang krijgen tot diensten van zowel aanbieders die niet in de cloud zitten, zoals effectenbeurzen, als cloud-aanbieders die via analytics datagedreven inzichten kunnen genereren. Hiermee ontstaat een krachtig ecosysteem dat bedrijven die actief zijn op de kapitaalmarkt de mogelijkheid biedt om gebruik te maken van artificial intellingence (AI) en machine learning (ML) om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Deze technologieën stellen hen ook in staat betere handelsbeslissingen te nemen, gericht nieuwe producten en diensten te introduceren en te winnen aan concurrentiekracht.

“Steeds meer bedrijven brengen hun workloads onder in de cloud," vertelt Matthew Reinholds, head of capital markets voor Europa en de VS bij Colt. "De PrizmNet-dienst van Colt zorgt voor een naadloze levering van content en applicaties aan klanten en helpt CSP’s om hun klanten te verbinden met de applicaties die ze in de cloud hosten. Naar onze mening kunnen we door de koppeling van onze krachtig presterende PrizmNet-dienst met de belangrijkste CSP’s een oplossing bieden voor klanten die toegang willen hebben tot een uitgebreid ecosysteem van handelsplatforms, effectenbeurzen en bronnen van marktgegevens.” 

Het fundament van PrizmNet Cloud Access wordt gevormd door het Colt IQ Network. Dit voor 100 Gbps geoptimaliseerde netwerk verbindt wereldwijd meer dan 29.000 gebouwen, 900 datacenters en honderden knooppunten van datanetwerken.

Over Colt
Colt richt zich op de kracht van connectiviteit om de manier waarop de wereld werkt te transformeren.
Het Colt IQ Netwerk verbindt meer dan 900 datacenters in de grootste zakencentra van Europa, Azië en Noord-Amerika. Er zijn inmiddels meer dan 29.000 aangesloten gebouwen en dat aantal groeit nog steeds.

Colt begrijpt waar zakelijke connectiviteit aan moet voldoen, als fundament voor het succes van haar klanten. De high-performance en high-bandwidth oplossingen worden ontwikkeld vanuit Colt’s missie om het meest klantgerichte bedrijf in de sector te zijn. Tot de klanten behoren data-intensieve organisaties verspreid over meer dan 210 steden in meer dan 30 landen. Ons team van Capital Markets-experts werkt nauw samen met klanten om hun uitdagingen en wettelijke vereisten te begrijpen en een oplossing te leveren die aan hun specifieke behoeften voldoet.

Colt is erkend als innovator en pionier op het gebied van software defined networks (SDN) en network function virtualization (NFV). Colt is een privaat bedrijf en een van de financieel gezondste bedrijven in de sector en biedt de beste klantervaring tegen een competitieve prijs. Bezoek voor meer informatie www.colt.net.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Neem contact op met

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be