Colt breidt wereldwijde SD-WAN en On Demand-capaciteiten uit

Colt Technology Services kondigt twee significante SDN-lanceringen aan: de uitbreiding van zijn SD WAN-oplossingen in Azië-Pacific en Noord-Amerika en de lancering van het On Demand-aanbod in Singapore. Beiden maken gebruik van de geavanceerde mogelijkheden van het Colt IQ Network, waarop wereldwijd meer dan 850 datacenters en meer dan 27.000 gebouwen zijn aangesloten. Door de uitbreiding kunnen klanten van Colt profiteren van functies zoals applicatiegebaseerd traffic-beheer, virtuele routing, firewalldiensten via Network Function Virtualization (NFV) en realtime servicewijzigingen via een interactief klantenportaal.

Oplossingen worden geleverd via universele CPE's (Customer Premises Equipment) die nu ook beschikbaar zijn op zelfinstallatiebasis, om zo het leverproces te versnellen. Colt biedt meerdere toegangsopties, waaronder levering via het eigen glasvezelnetwerk van Colt, internet van derden en 3G / 4G-radiotoegang op externe sites, waarbij klanten ook prioriteit kunnen geven aan verkeer met behulp van geavanceerde routeringstechnieken.

Om de digitale transformaties van bedrijven verder te bevorderen, breidt Colt zijn On Demand-oplossing uit in Singapore. Colt's On Demand-propositie biedt bedrijven de volledige controle over hun netwerken, waardoor ze hun bandbreedte bijna realtime up-en-down kunnen schalen. Ouderwetse leveringsprocessen en lange doorlooptijden zijn daarmee achterhaald. Colt's On Demand-aanbod werd in 2017 in Europa gelanceerd en in 2018 in Japan. Nu kunnen bedrijven in Singapore ook profiteren van de flexibiliteit van het netwerk dat toegankelijk is via de uitgebreide selfservice portal.

In bijlage vindt u het volledige Engelstalige bericht.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Neem contact op met

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be