Colt breidt cloud-oplossingen uit met Oracle FastConnect

Colt breidt cloud-oplossingen uit met Oracle FastConnect

Colt Technology Services biedt gebruikers van Oracle Cloud veilige en betrouwbare verbindingen met hoge bandbreedte en lage latency

Diegem, Dinsdag 6 november 2018  – Colt Technology Services biedt met zijn nieuwe oplossing ‘Oracle Cloud Infrastructure FastConnect’ dedicated connectiviteit met Oracle Cloud. Colt is aanbieder van flexibele, high-bandwidth connectiviteitsoplossingen en Silver-lid binnen het Oracle PartnerNetwork (OPN).

Dankzij de samenwerking kunnen Oracle-klanten met de Dedicated Cloud Access (DCA) van Colt uiterst veilige en betrouwbare private netwerkverbindingen opzetten met Oracle Cloud, vanuit hun datacenter, kantoor of colocatie-omgeving. Dit draagt bij aan kostenbesparingen, doorvoer met hogere bandbreedte, minimale latency en een consistentere netwerkervaring dan internetverbindingen kunnen bieden. 

Gebruikers van Oracle Cloud Infrastructure FastConnect profiteren daarnaast van betrouwbare toegang tot hun data en applicaties in de cloud via het Colt IQ Network. Dit glasvezelnetwerk is het eigendom van Colt en verbindt wereldwijd meer dan 850 datacenters en ruim 27.000 bedrijfsgebouwen. Het Colt IQ Network biedt verbeterde netwerkprestaties en meer grip, flexibiliteit en schaalbaarheid waardoor bedrijfskritische data en functies beter toegankelijk blijven.

“Nu steeds meer bedrijven een beroep doen op cloudproviders om hun digitale transformatie kracht bij te zetten, is het belangrijker dan ooit om over een veilig, optimaal beschikbaar en veerkrachtig netwerk te beschikken”, zegt Peter Coppens, vice president Product Portfolio bij Colt Technology Services. “Het is ons daarom een groot genoegen om, als Oracle FastConnect-partner, klanten superieure cloudconnectiviteit te bieden. Dit is van cruciaal belang met het oog op het snelle tempo van ontwikkelingen binnen het bedrijfsleven.”

Oracle Cloud omvat een compleet scala aan Software-as-a-Service (SaaS)-oplossingen voor ERP, HCM en CX, Database-as-a-Service (DaaS)-, Platform-as-a-Service (PaaS)- en Infrastructure-as-a-Service (IaaS)-oplossingen. Deze worden aangeboden vanuit datacenters in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Organisaties in alle delen van de wereld doen een beroep op Oracle Cloud om hun innovatietempo op te voeren, de communicatie met klanten te verbeteren, de efficiëntie van hun bedrijfsprocessen te verhogen en hun digitale transformatie te bespoedigen.


Over Colt
Colt streeft ernaar om klanten het allerbeste te faciliteren bij hun digitale transformatie door middel van agile en on-demand high bandwidth-oplossingen. Het Colt IQ Netwerk verbindt meer dan 850 datacenters in de grootste zakencentra van Europa, Azië en Noord-Amerika. Er zijn inmiddels meer dan 27.500 aangesloten gebouwen en dat aantal groeit nog steeds.

Colt heeft een reputatie opgebouwd door klanten op de eerste plaats te zetten. Tot de klanten behoren data-intensieve organisaties verspreid over meer dan 213 aangesloten steden, in bijna 32 landen. Colt is erkend als innovator en pionier op het gebied van software defined networks (SDN) en network function virtualization (NFV). Colt is een privaat bedrijf en een van de financieel gezondste bedrijven in zijn sector en biedt de beste klantervaring tegen een competitieve prijs. Bezoek voor meer informatie www.colt.net.

Over het Oracle PartnerNetwork
Oracle PartnerNetwork (OPN) is het partnerprogramma van Oracle dat partners een gedifferentieerd voordeel biedt bij het ontwikkelen, verkopen en implementeren van Oracle-oplossingen. OPN biedt middelen om gespecialiseerde kennis van de producten en oplossingen van Oracle op te doen en onderhouden en is geëvolueerd op basis van Oracle's groeiende productportfolio, partnerbasis en zakelijke kansen. De sleutel tot de nieuwste uitbreidingen van OPN is de mogelijkheid voor partners om erkend en beloond te worden voor hun investering in Oracle Cloud. Partners die betrokken zijn bij Oracle kunnen hun Oracle Cloud-expertise en succes bij klanten onderscheiden via het OPN Cloud-programma - een innovatief programma dat een aanvulling vormt op bestaande OPN-programmageniveaus met erkenningsniveaus en progressieve voordelen voor partners die werken met Oracle Cloud. Ga voor meer informatie naar: http://www.oracle.com/partners.

Ymke Deprez PR Consultant, Evoke
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel