Colt breidt aanbod van zakelijke netwerkoplossingen uit met wereldwijde rechtstreekse, on demand verbinding met het Google Cloud Platform

Colt Technology Services bundelt krachten met Google Cloud om de digitale transformatie van bedrijven te stimuleren met real-time connectiviteit met het Google Cloud Platform

Brussel, 16 september 2019Colt Technology Services biedt bedrijven nu wereldwijde rechtstreekse, on demand connectiviteit met Google Cloud. Met de Dedicated Cloud Access (DCA)-oplossing van Colt, die door het Colt IQ Network wordt ondersteund, kunnen organisaties hun bedrijfspanden en datacenters verbinden met hun Google Cloud instances. Daarbij profiteren ze van dedicated bandbreedte en lage, voorspelbare latency.

In combinatie met de On Demand-diensten van Colt, die in mei in nieuwe regio’s werden uitgerold, kunnen bedrijven volledige grip op hun netwerk krijgen en via partner interconnect real-time verbindingen met Google Cloud maken. Zij kunnen de netwerkservices van On Demand beheren via een functierijk selfserviceportal en de bandbreedte in vrijwel real time opvoeren of reduceren. Bedrijven kunnen daarmee legacy processen voor de levering van netwerkservices en de lange doorlooptijden die daarmee gepaard gaan omzeilen.

Het Colt IQ Network omvat een voor 100 Gbps geoptimaliseerd netwerk, volledig in eigendom van Colt, dat meer dan 900 datacenters en 27.500 gebouwen in alle delen van de wereld verbindt.

“Organisaties ondersteunen tijdens hun overstap naar de cloud was de afgelopen jaren een belangrijke prioriteit voor Colt. Dankzij deze uitbreiding van ons dienstenaanbod kunnen organisaties niet alleen rechtstreeks een verbinding maken met Google Cloud, maar ook in real-time connectiviteit afnemen. Hiermee kan Colt hun digitale transformatie op meetbare wijze bevorderen", vertelt Peter Coppens, Vice President Product Portfolio bij Colt. “Door in samenwerking met Google Cloud rechtstreekse, on demand connectiviteit met de cloud-omgeving te bieden, kunnen we klanten een netwerkervaring bieden die zich kenmerkt door optimale kostenbesparingen en hoge doorvoercapaciteit. Ons netwerk fungeert als backbone voor deze verbindingen. Daarmee blijft Colt een strategische partner die bedrijven vooruithelpt.”

Bedrijven in Europa, Azië en de Verenigde Staten kunnen per direct profiteren van real-time connectiviteit met Google Cloud.

Over Colt 
Colt streeft ernaar om klanten het allerbeste te faciliteren bij hun digitale transformatie door middel van agile en on-demand high bandwidth-oplossingen. Het Colt IQ Netwerk verbindt meer dan 900+ datacenters in de grootste zakencentra van Europa, Azië en Noord-Amerika. Er zijn inmiddels meer dan 27.500+ aangesloten gebouwen en dat aantal groeit nog steeds.

Colt heeft een reputatie opgebouwd door klanten op de eerste plaats te zetten. Tot de klanten behoren data-intensieve organisaties verspreid over meer dan 213 aangesloten steden, in meer dan 30 landen. Colt is erkend als innovator en pionier op het gebied van software defined networks (SDN) en network function virtualization (NFV). Colt is een privaat bedrijf en een van de financieel gezondste bedrijven in zijn sector en biedt de beste klantervaring tegen een competitieve prijs. Bezoek voor meer informatie https://www.colt.net/ .

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be