Circet vernieuwt haar hoogwerkers met leasingcontract bij Fraikin

Voordelen van administratieve ontzorging en vaste onderhoudskost voor gespecialiseerde voertuigen

 Machelen, 21 februari 2023 - Circet neemt in België drie nieuwe hoogwerkers in gebruik via de operationele leasingformule van Fraikin. De internationale speler bouwt en beheert zowel vaste als mobiele telecomnetwerken en staat in voor slimme energie-infrastructuur. Door te kiezen voor operationele leasing wordt het vlootbeheer van Circet vereenvoudigd en is er een vaste maandelijkse onderhoudskost voor de gespecialiseerde en onderhoudsintensieve voertuigen.

Circet speelt een belangrijke rol in de telecommunicatiesector als installateur en beheerder van kabels en toegangspunten voor telecomproviders en energiebedrijven. Ook de plaatsing van energie-infrastructuur zoals laadpalen en het upgraden van zendmasten behoort tot de dienstverlening. Het internationale bedrijf stelt in België 1.800 mensen tewerk en heeft een vloot van vijfhonderd voertuigen, die overwegend uit geleasede personenwagens en lichte vrachtwagens bestaat. Daarnaast telt de vloot enkele gespecialiseerde voertuigen zoals hoogwerkers die worden ingezet bij het installeren van glasvezelkabels op gevels. Om deze voertuigen te vernieuwen, deed Circet een beroep op de leasingformule van Fraikin.

Lokale ondersteuning
Doorslaggevend bij de keuze voor leasing is de ontzorging. “Bij dit soort gespecialiseerde, onderhoudsintensieve voertuigen is het belangrijk om snel en goed geholpen te worden door een vast aanspreekpunt”, zegt Evi De Leeuw, facility & fleet coördinator bij Circet Benelux. “De administratie, waaronder de keuringen, wordt door Fraikin afgehandeld. En dat aan een vaste maandelijkse prijs, iets wat bij voertuigen in eigen beheer niet mogelijk is door de wisselende onderhoudskosten. Een bijkomend voordeel is dat Fraikin meerdere filialen heeft verspreid over het land, waardoor we altijd lokaal en dichtbij geholpen kunnen worden.”

De hoogwerkers werden gerealiseerd dankzij een samenwerking tussen Fraikin en France Elévateur.
De hoogwerkers werden gerealiseerd dankzij een samenwerking tussen Fraikin en France Elévateur.

Snelle levering
Circet kwam met Fraikin in contact via France Elévateur, dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwerkers en in Frankrijk reeds voertuigen leverde aan de netwerkdienstverlener. Dankzij de grote stockvoorraad konden de hoogwerkers snel geleverd worden, inclusief op maat gemaakte beletteringl. Nu de oudste drie hoogwerkers vervangen werden door nieuwe exemplaren, zal op korte termijn ook een vierde voertuig vervangen worden. “We zijn blij met het vertrouwen van Circet en kijken ernaar uit om van deze samenwerking een succes te maken”, besluit Patrick Joossens, account manager bij Fraikin.

Over Circet
Circet Benelux maakt de innovaties van morgen en duurzame technologieën mogelijk door er vitale infrastructuur voor te bouwen en beheren. Het is de snelstgroeiende internationale speler in zowel vaste als mobiele telecomnetwerken en in slimme energie-infrastructuur zoals EV-laadstations en slimme meters. De internationale groep connecteert zowel particulieren als bedrijven met de nieuwste technologie. Daarvoor leveren ze turnkey oplossingen op industriële schaal. In de Benelux heeft Circet 16 vestigingen met meer dan 2.000 medewerkers. De groep is ook actief in de rest van Europa, Noord-Afrika en de VS en heeft in totaal meer dan 10.000 medewerkers, verspreid over 14 landen. Meer informatie via de website van Circet.

Cindy Willemyns

Cindy Willemyns

Business Development Manager, Fraikin
Mattias Goossens

Mattias Goossens

PR Consultant, Evoke

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Neem contact op met

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be