CES 2023: Webfleet wordt gepresenteerd als onderdeel van de visie van Bridgestone voor duurzame mobiliteit

  • Op de Consumer Electronics Show (CES) 2023 zal Bridgestone haar visie op duurzame mobiliteit delen. 
  • Webfleet zal illustreren hoe data essentieel zijn voor het bereiken van koolstofneutraal transport.
  • Deze visie voor de volledige productlevenscyclus maakt deel uit van de E8-toewijding van Bridgestone om een bedrijf voor duurzame oplossingen te worden.

Brussel, 3 januari 2023 – Bridgestone presenteert op CES®1 2023 in Las Vegas van 5 tot 8 januari haar integrale visie op duurzame mobiliteit. De visie richt zich op het mogelijk maken van circulariteit van materialen, productprestaties en on-demand diensten voor persoonlijke en fleetmobiliteit. Webfleet, de wereldwijd vertrouwde fleetmanagementoplossing van Bridgestone, zal aanwezig zijn om de cruciale rol te illustreren die data spelen in een duurzame mobiliteitstoekomst. 

Webfleet analyseert realtime data om inzichten te bieden die de vlootprestaties verbeteren voor bedrijven van elke omvang. Deze inzichten helpen bedrijven niet alleen om de productiviteit te maximaliseren, maar ook om de kosten te verlagen, de klantenservice te verbeteren, activiteiten te automatiseren en de CO2-uitstoot te verminderen. Webfleet is ook toegewijd aan het helpen van gebruikers bij het maken van de cruciale overstap naar elektrische voertuigen, met duidelijke, op data gebaseerde rapportage over welke van hun huidige voertuigen kunnen worden vervangen door een elektrisch model.

Bridgestone maakt nog meer gebruik van de verbonden voertuigdata van Webfleet en biedt inzichten die grote wegbeheerders ondersteunen bij het implementeren van voorspellend wegonderhoud, het verbeteren van de infrastructuur, het verminderen van verkeersopstoppingen en het mogelijk maken van slimme stadsplanning. 

"Onze fleetmanagementoplossing Webfleet is en blijft een kernonderdeel van de visie van Bridgestone op duurzame mobiliteit. Data is cruciaal om een duurzame toekomst van mobiliteit mogelijk te maken, dus we zijn verheugd om op dit wereldwijde podium, CES, te staan, waar we het volledige potentieel van onze datagestuurde oplossingen aan de wereld kunnen laten zien," zegt Raj Bajaj, Vice President Webfleet International.

Gedurende de vier dagen zal Bridgestone zich ook richten op drie andere belangrijke thema's: hernieuwbare natuurlijke rubber en bandenrecycling, slimme digitaal verbonden banden en luchtveren voor EV's, en digitale conciërge voor persoonlijk en wagenparkbeheer.

De duurzame mobiliteitsvisie van Bridgestone komt voort uit Bridgestone's E8-toewijding en haar acht waarden – Energy, Ecology, Efficiency, Extension, Economy, Emotion, Ease en Empowerment.

Bezoekers van CES kunnen in contact komen met de specialisten van Webfleet op de stand van Bridgestone - stand 5867 in West Hall in het Las Vegas Convention Center. De CES 2023 mediadagen zijn van 3 tot en met 4 januari 2023 en de publieksdagen zijn van 5 tot en met 8 januari 2023. Ga voor meer informatie naar https://www.bridgestoneamericas.com/ces.

Over Webfleet 

Webfleet is Bridgestone's wereldwijd vertrouwde fleet management oplossing. Meer dan 60.000 bedrijven over de hele wereld gebruiken het om de efficiëntie van het wagenpark te verbeteren, chauffeurs te ondersteunen, de veiligheid te vergroten, de regelgeving na te leven en duurzamer te werken. Al meer dan 20 jaar voorziet het wagenparkbeheerders van datagestuurde inzichten die hen helpen hun activiteiten te optimaliseren. 

Webfleet omarmt de missie van Bridgestone Mobility Solutions om de wereld naar een duurzame toekomst te brengen met datagestuurde mobiliteitsoplossingen en draagt bij aan de levering van The Bridgestone E8 Commitment. Deze brede, wereldwijde bedrijfsverplichting definieert duidelijk de waarde die Bridgestone belooft te leveren aan de maatschappij, klanten en toekomstige generaties in acht aandachtsgebieden: Energy, Ecology, Efficiency, Extension, Economy, Emotion, Ease en Empowerment. Deze bieden een kompas als leidraad voor strategische prioriteiten, besluitvorming en acties op elk gebied van het bedrijf.

Meer informatie op: webfleet.com. Volg ons op Twitter: @WebfleetNews. ​ Ga voor meer informatie over Bridgestone in de regio EMIA naar www.bridgestone-emia.com en de Bridgestone Newsroom.

1CES® is een geregistreerd handelsmerk van de Consumer Technology Association (CTA) ® ​ 

Steffy Bruyninx

Steffy Bruyninx

PR Consultant, Evoke

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be