Cellularline S.p.A zet de deur open voor buitenlandse investeerders

Cellularline S.p.A zet de deur open voor buitenlandse investeerders

Italiaanse marktleider in smartphone-accessoires wordt opgenomen in het STAR-segment van de Italiaanse effectenbeurs

Brussel, 25 juli 2019 – Cellularline S.p.A, kondigt zijn deelname aan het STAR-segment van de Italiaanse effectenbeurs Mercato Telematico Azionario (MTA) aan. Dit maakt het mogelijk voor buitenlandse investeerders om te beleggen in aandelen en warrants van het bedrijf. Cellularline S.p.A is Italiaans marktleider van smartphone- en tabletaccessoires en verdeelt producten in meer dan 60 landen.

Christian Aleotti, directeur van Cellularline S.p.A.: “We zijn enorm verheugd met de notering aan deze prominente beurs. Dit is een belangrijke stap in ons groeiproces. We zijn ervan overtuigd dat het STAR-segment, dat de expertise van de Italiaanse markt weerspiegelt, ons concern de juiste zichtbaarheid kan geven ten aanzien van Italiaanse en buitenlandse investeerders binnen alle relevante markten. Met alle voordelen van dien voor onze concurrentiepositie.”

Cellularline S.p.A. werd bijgestaan door Intermonte SIM S.p.A. als sponsor voor de toelating tot de handel binnen het STAR-segment van de MTA. Advocatenkantoor Gatti Pavesi Bianchi Studio Legale Associato trad op als adviseur bij de transacties. KPMG S.p.A en Deloitte & Touche fungeerden als auditbureaus en Studio Tributario Societario Deloitte als fiscaal adviseur.

Vanaf heden zijn de gewone aandelen en de warrants van Cellularline S.p.A. niet meer beschikbaar op de Italiaanse AIM. Ze behouden dezelfde ISIN-codes (respectievelijk IT0005244618 en IT0005244592) die in het kader van de toelating tot de Italiaanse AIM aan hen werd toegekend. De statuten van Cellularline S.p.A. zijn openbaar beschikbaar op de website van het bedrijf: www.cellularlinegroup.com.

***

Cellularline S.p.A. werd in 1990 opgericht in Reggio Emilia (Italië) en is eigenaar van de merken Cellularline, AQL en Interphone. Het bedrijf is marktleider in accessoires voor smartphones en tablets. Cellularline S.p.A levert technologisch hoogstaande en creatieve accessoires voor multimedia-apparatuur. Deze accessoires kenmerken zich door gebruiksvriendelijkheid en hoogwaardige prestaties. Cellularline S.p.A heeft momenteel circa 200 werknemers in dienst. De producten die het aanbiedt onder het merk Cellularline zijn in meer dan 60 landen verkrijgbaar.

Cellularline S.p.A. - Investeerdersrelaties
Tel. +39 0522 33 40 02
E-mail: ir@cellularlinegroup.co

 

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel