Cellularline presenteert nieuwste producten tijdens Mobile World Congress 2018

Groei, innovatie en technologische vooruitgang

 

Cellularline, van Cellular Italia S.p.A., leverancier van accessoires voor smartphones, mobiele apparaten en tablets, is aanwezig op het Mobile World Congress 2018 van maandag 26 februari tot donderdag 1 maart in Barcelona.

Cellularline presenteert haar nieuwste innovatieve accessoires voor smartphones in ZAAL 7 – STAND 7D51. Groei, innovatie en technologische vooruitgang is waar het om gaat bij Cellularline in Barcelona.

Wat valt op tussen de vele nieuwe producten?

Bijvoorbeeld de Wireless charger, onmisbaar voor wie altijd onderweg is en de Free Power Slim, een uiterst dunne powerbank! Daarnaast lanceert Cellularline een nieuwe lijn van smartphone accessoires, met de naam Tetra Force, voor de beste bescherming van je toestel tijdens outdoor activiteiten. Tijdens Mobile World Congress toont Cellularline haar nieuwe producten met de beste kwaliteit, technologie en een indrukwekkend design!

Cellularline kijkt ernaar uit je te ontmoeten!

 

Meer informatie over de nieuwste producten vindt u in de persberichten in bijlage:

  • Cellularline breidt Tetra Force® productlijn uit
  • Cellularline zet in op wireless laders
  • Cellularline ontwikkelt productlijn voor sportliefhebbers
  • Cellularline breidt productlijn uit met kleinste powerbanks ooit
  • Cellularline lanceert nieuwe lijn iPhone hoesjes: Sensation cases

 

Over Cellular Italia S.p.A.
Cellular Italia S.p.A, opgericht in 1990 in Reggio Emilia, Italië, vertegenwoordigt Cellularline®, marktleider op de Italiaanse markt van accessoires voor smartphones, mobiele apparaten en tablets. Cellular Italia is als organisatie een technologische en creatieve referentie voor accessoires voor multimedia-apparaten en heeft als doelstelling haar klanten uitstekende prestaties, een eenvoudig gebruik en een unieke beleving te bieden. Cellular Italia telt meer dan 200 werknemers en haar producten worden verkocht onder de merknaam Cellularline® in meer dan 60 landen over de hele wereld.

Contacteer ons
Corneel Haine PR Specialist, Evoke (CJ Communications BVBA)
Ymke Deprez PR Consultant, Evoke
Corneel Haine PR Specialist, Evoke (CJ Communications BVBA)
Ymke Deprez PR Consultant, Evoke
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel