CELLULARLINE presenteert ATTITUDE: sportieve draadloze oordopjes

Cellularline, leverancier van accessoires voor smartphones, mobiele apparaten en tablets, laat je kennis maken met de sportieve bluetooth oordopjes: ATTITUDE. Ideaal voor alle outdoor sportactiviteiten.

ATTITUDE is speciaal ontwikkeld voor alle sportliefhebbers die comfortabel naar muziek willen luisteren met maximale mobiliteit.

De ATTITUDE draadloze oordopjes zijn waterproof (IPX5 gecertificeerd) en uitgerust met een speciale Fast Charge laadcase die tot 25% oplaadt in slechts 15 minuten. De IPX5 certificatie garandeert volledig bescherming tegen zweet en waterstralen (spuitwaterdicht), waardoor ze ideaal zijn voor elke workout.

Verkrijgbaar in het zwart. Adviesprijs € 79.99

Over Cellular Italia S.p.A.
Cellular Italia S.p.A, opgericht in 1990 in Reggio Emilia, Italië, vertegenwoordigt Cellularline®, marktleider op de Italiaanse markt van accessoires voor smartphones, mobiele apparaten en tablets. Cellular Italia is als organisatie een technologische en creatieve referentie voor accessoires voor multimedia-apparaten en heeft als doelstelling haar klanten uitstekende prestaties, een eenvoudig gebruik en een unieke beleving te bieden. Cellular Italia telt meer dan 200 werknemers en haar producten worden verkocht onder de merknaam Cellularline® in meer dan 60 landen over de hele wereld.

Contacteer ons
Ymke Deprez PR Consultant, Evoke
Ymke Deprez PR Consultant, Evoke
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel