Cellularline op Mobile World Congress 2019 - Barcelona

Cellularline op Mobile World Congress 2019 - Barcelona

 

Cellularline S.p.A., het Europese bedrijf dat accessoires voor smartphones en tablets ontwikkelt, staat ook dit jaar weer op Mobile World Congress 2019 (Barcelona, 25-28.02), de grootste mobiele technologiebeurs ter wereld.

Cellularline (hal 7 - stand D51)  presenteert tijdens de beurs hun opvallendste nieuwe oplossingen, gemaakt van hypermoderne materialen en gebaseerd op innovatieve technologieën.

De nieuwe producten worden gekenmerkt door hoge performance, innovatie, technologie en een opvallend design en sluiten perfect aan bij de behoeften van consumenten. Cellularline biedt een gevarieerd assortiment aan nieuwe producten in de volgende segmenten: power & utilities en voice & sport - inclusief het nieuwe merk AQL™ - speciaal voor het afspelen van muziek. Daarnaast presenteren zij stijlvolle cases ter bescherming van telefoons.

Alessio Lasagni - Hoofd Marketing en Communicatie Cellularline S.p.A. - zegt: "De functies van smartphones en tablets beslaan inmiddels alle aspecten van het leven, zowel privé als professioneel. Het gebruik is in elke situatie essentieel geworden. De commerciële en positioneringsstrategie van Cellularline S.p.A. volgt de trends in de sector en de gewoonten van gebruikers, die hoogwaardige producten eisen met een aantrekkelijk design tegen een betaalbare prijs. Precies wat wij ons publiek bieden."

Cellularline verwacht jou tijdens MWC, hal 7 - stand D51

 


Over Cellularline S.p.A.
Cellularline S.p.A. is marktleider in accessoires voor smartphones en tablets. Het merk Cellularline is als organisatie een technologische en creatieve referentie voor accessoires voor multimedia-apparaten en heeft als doelstelling haar klanten uitstekende prestaties, een eenvoudig gebruik en een unieke beleving te bieden. Cellularline S.p.A. heeft momenteel ongeveer 200 werknemers en beschikt over intercontinentale distributie in meer dan 60 landen.

Marie Smeets PR Consultant, Evoke
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel