Cellularline maakt je telefoon weer hip met de nieuwste cases

 

Cellularline, leverancier van accessoires voor smartphones, mobiele apparaten en tablets, presenteert een nieuwe serie trendy en kleurrijke telefoonhoesjes. De STARDUST, SENSATION en AIR FRAME cases zijn ideaal ter bescherming van je telefoon.

STARDUST: Kleurrijk met glitters

Deze vrolijke hoesjes laten je smartphone weer stralen!
Verkrijgbaar in 4 verschillende designs: Aloha, Leopard, Pineapple en Caticorn.
Voor iPhone X/8/7 - Galaxy S8/S9 - Huawei P10.

Adviesprijs: € 12,99

STARDUST
STARDUST

SENSATION: Elegantie en stijl

Deze fluweelzachte siliconenhoesjes hebben een perfecte pasvorm en bieden maximale veiligheid en bescherming. De binnenkant is voorzien van microvezel en de buitenkant van verfijnd siliconen. De SENSATION case is beschikbaar in het blauw, zwart, roze en rood voor iPhone 7, 8 en X.

Adviesprijs: € 22,95.

SENSATION
SENSATION

AIR FRAME: minimaal ontwerp, uitstekende bescherming

De AIR FRAME is een innovatief ontworpen bumper gemaakt van antislipmateriaal. De bumper absorbeert en verdeelt de impact van een klap. De opstaande randen zorgen voor een betere bescherming van zowel het scherm als de achterkant, inclusief de camera.

AIR FRAME is beschikbaar voor de iPhone X.

Adviesprijs: € 16,99.

AIR FRAME
AIR FRAME

 

Over Cellular Italia S.p.A.
Cellular Italia S.p.A, opgericht in 1990 in Reggio Emilia, Italië, vertegenwoordigt Cellularline®, marktleider op de Italiaanse markt van accessoires voor smartphones, mobiele apparaten en tablets. Cellular Italia is als organisatie een technologische en creatieve referentie voor accessoires voor multimedia-apparaten en heeft als doelstelling haar klanten uitstekende prestaties, een eenvoudig gebruik en een unieke beleving te bieden. Cellular Italia telt meer dan 200 werknemers en haar producten worden verkocht onder de merknaam Cellularline® in meer dan 60 landen over de hele wereld.

Corneel Haine PR Specialist, Evoke (CJ Communications BVBA)
Ymke Deprez PR Consultant, Evoke
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel