Cellularline breidt productlijn uit met kleinste powerbanks ooit

Cellularline, leverancier van accessoires voor smartphones, mobiele apparaten en tablets lanceert de FREEPOWER SLIM tijdens Mobile World Congress 2018. De FREEPOWER  is de kleinste draagbare lader ooit gemaakt door het Italiaanse merk.

De lijn bestaat uit 3 ultradunne modellen met een verschillende oplaadvermogens. 7,5 mm dikte voor de 3000 mAh, 13 mm voor de FREEPOWER SLIM 5000 mAh en 20 mm voor de nieuwste FREEPOWER SLIM met 10000 mAh.  

De Fast Recharge technologie halveert de tijd die nodig is om de batterij volledig op te laden. Dankzij het synchrone oplaadsysteem is het mogelijk de powerbank tegelijkertijd met de smartphone op te laden.

FREEPOWER SLIM is verkrijgbaar in blauw, lime groen, zwart en wit en is ideaal voor wie altijd onderweg is en bereikbaar wil zijn.

Ymke Deprez

PR consultant, Evoke (CJ Communications BVBA)

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Neem contact op met

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be