Carrier Transicold opent service hub op terreinen Fraikin

Onestopshop voor klanten met gekoelde transporten uit de omgeving van Brussel

Machelen, 19 januari 2021 - Fraikin en fabrikant van temperatuurgecontroleerde installaties Carrier Transicold zetten een nieuwe samenwerking op met de lancering van een service hub op de terreinen van het Fraikin-hoofdkantoor in Machelen. Fraikin wordt daardoor de onestopshop voor alle klanten uit de omgeving van Brussel die gebruikmaken van voertuigen met een Carrier-koelunit.

Fraikin, de marktleider op het vlak van verhuur- en leasing van bedrijfsvoertuigen vooral gekend voor zijn aanbod van bestel- en vrachtwagens, deed al langer een beroep op koelunits van Carrier voor zijn uitgebreid aanbod van gekoelde transportvoertuigen. Voortaan kunnen klanten die gebruikmaken van zo’n voertuig terecht op de site van het Fraikin-hoofdkantoor in Machelen voor onderhoud. Op die manier wordt een klantvriendelijke oplossing gevonden voor de verhuis van de Carrier-vestiging van Zellik naar Erpe-Mere. Klanten worden dus nog steeds in de omgeving van Brussel geholpen.

Onestopshop
De Carrier-hub in Machelen wordt een echte onestopshop voor klanten van Fraikin en externe Carrier-klanten. Zij kunnen er terecht voor reparatie, service en onderdelen. “Dit is een enorm voordeel voor onze klanten”, weet Cyriel Vrijders, CEO Benelux bij Fraikin. “Zij worden voortaan vakkundig geholpen in onze garages en moeten niet langer een extra verplaatsing maken naar een externe Carrier-vestiging.”

De samenwerking gaat meteen van start.

Over Fraikin
Fraikin is de Europese marktleider in de allround verhuur en leasing van bedrijfsvoertuigen en bestelwagens. Het verhuurt voertuigen op korte en lange termijn en biedt een full-servicepakket aan om klanten volledig te ontzorgen. Fraikin beschikt over jarenlange ervaring en kennis van verhuur- en lease-oplossingen voor zowel kmo’s als grote bedrijven. Het kan een merkonafhankelijk wagenpark met meer dan 58.000 voertuigen beschikbaar stellen, van bestelwagens, trekkers en vrachtwagens over koelwagens, kiepwagens en vuilniswagens tot ziekenwagens en kraanwagens. Met een aanpak waarin de klant centraal staat, ondersteunt Fraikin bedrijven bij de reductie van de totale gebruikskosten van het wagenpark. 

Over Carrier Transicold
Carrier Transicold helpt het transport van temperatuur gecontroleerde ladingen te verbeteren met een complete lijn van apparatuur en diensten voor koeltransport en zichtbaarheid in de koudeketen. Al meer dan 50 jaar is Carrier Transicold een industrieleider die klanten over de hele wereld voorziet van geavanceerde, energie-efficiënte en milieuvriendelijke containerkoelsystemen en generatorsets, direct-drive en diesel vrachtwagenunits, en trailer koelsystemen. Carrier Transicold is een onderdeel van Carrier Global Corporation, de toonaangevende wereldwijde leverancier van innovatieve HVAC-, koel-, brand-, beveiligings- en gebouw automatiseringstechnologieën. Voor meer informatie, bezoek carriertransicold.eu.

Carrier-hub op site Fraikin in gebruik genomen.
Carrier-hub op site Fraikin in gebruik genomen.
Cindy Willemyns

Cindy Willemyns

Business Development Manager, Fraikin
Mattias Goossens

Mattias Goossens

PR Consultant, Evoke

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be