Breng licht in de badkamer

Drie elementen voor de perfecte badkamerverlichting

Functioneel en sfeervol - licht speelt een essentiële rol in de badkamer. Er zijn drie aspecten waarmee rekening moet worden gehouden om tot optimale verlichting te komen: basisverlichting, accentverlichting en functionele verlichting.

Terwijl de basisverlichting wordt gebruikt voor oriëntatie, zorgt het accentlicht voor de feel-good-factor. Contrastrijke en expressieve verlichting verlevendigt niet alleen de badkamersfeer, maar zorgt ook voor huiselijke accenten. Bij de wastafel daarentegen ligt de focus op het functionele licht, dat helder maar niet verblindend mag zijn.

Van warmwit tot neutraal wit tot daglichtwit - het spectrum van lichtkleuren varieert van geelachtig warm tot blauwachtig koud. Hierdoor kan op elk moment van de dag perfecte verlichting worden gecreëerd: 's ochtends om wakker te worden,' s avonds om te ontspannen.

Moodboard_Lighten_up_your_bathroom
Moodboard_Lighten_up_your_bathroom
 • Happy D.2 Plus C-Bonded
  Baden in warm licht en water: vooral in de koudere maanden zorgt een warm verlichte badkamer voor een gezellig toevluchtsoord. Hier: omgevingslicht op de spiegel Happy D.2 Plus in decor "Radial" (grafisch straalvormig). 
  Design: sieger design
01_Happy_D.2_Plus_c-bonded
01_Happy_D.2_Plus_c-bonded
 • Luv
  Het perfecte samenspel van natuurlijk licht en LED: de verblindingsvrije verlichting aan de bovenrand van de Luv-spiegel garandeert een optimale verlichting tot 1700 lux bij ingeschakeld omgevingslicht 
  Design: Cecilie Manz
02_Luv
02_Luv
 • Happy D.2 Plus C-Shaped
  Altijd goed verlicht: wastafel Happy D.2 Plus met spiegel in de icoonversie in decor “Organic” (bionisch-geometrisch). De variant met icoonbediening op het spiegeloppervlak heeft een dimfunctie en biedt het instellen van de lichtkleur met een memory-effect.
03_Happy_D.2_Plus_c-shaped
03_Happy_D.2_Plus_c-shaped
 • Happy D.2 Plus
  Lichtgevende schatkist: Voor de Happy D.2 Plus wastafelonderkast is een optioneel interieurverlichtingssysteem verkrijgbaar. Het LED-lampje gaat branden bij het openen en gaat uit bij het sluiten van de lade.
 • Starck Barrel
  De stralende designklassieker - de Starck-ton: bij het openen van de deuren zorgt de optionele LED-installatie voor een perfect verlicht, maar verblindingsvrij interieur - zodat de gebruiker direct kan vinden wat hij zoekt. 
  Design: Philippe Starck
05_Starck_Barrel
05_Starck_Barrel
 • SensoWash Starck f - Night Light
  Nachtlampje ter oriëntatie: een nachtlampje leidt u ook in het donker veilig naar de douche-wc SensoWash® Starck f - zonder ​ verder te storen met te fel licht. 
  Design: Philippe Starck
06_SensoWash Starck f
06_SensoWash Starck f
 • Viu - XViu
  Gezellige sfeer versus de perfecte spot voor make-up en scheren? Met de XViu spiegelvariant met icoonbediening is beide mogelijk. Met een lichtintensiteit tot 1000 lux is de lichtkleur traploos instelbaar van 2700 (warm licht) tot 6500 Kelvin (koud licht). Neutraal wit (ongeveer 4.000 Kelvin) is perfect voor het aanbrengen van make-up en scheren. 
  Design: sieger design
07_Viu_XViu
07_Viu_XViu
 • Happy D.2 Plus
  Kaarslicht en spiegelverlichting brengen licht in het donker: spiegel Happy D.2 Plus met rond omgevingslicht. De ledverlichting is individueel in te stellen via het touchscreen.
08_Happy_D.2_Plus
08_Happy_D.2_Plus

Download hier de fotos in 72dpi en 300dpi

ZIP - 139 Mb

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be