Skip to Content
BNI Leuven Artois rondt de kaap van 13 miljoen euro omzet

BNI Leuven Artois rondt de kaap van 13 miljoen euro omzet

30 wakkere ondernemers komen elke donderdag samen om elkaars business vooruit te helpen

Leuven, 3 november 2019 - BNI Leuven Artois, chapter van de grootste zakelijke netwerkorganisatie ter wereld, heeft de kaap gerond van 13 miljoen euro. Deze omzet genereerde het chapter sinds haar ontstaan in 2013 voor eigen leden en BNI’ers wereldwijd. BNI Leuven Artois was het eerste chapter uit de regio en bestaat uit een groep gedreven ondernemers die elke donderdagochtend samenkomen in De Wingerd om elkaars business vooruit te helpen. 

Sinds de oprichting in 1985 is BNI uitgegroeid tot de grootste zakelijke netwerk- en aanbevelingsorganisatie ter wereld met meer dan 9.000 chapters en honderdduizenden leden. Dit zijn stuk voor stuk ambitieuze professionals die hun eigen bedrijf willen laten groeien maar vooral ook anderen willen helpen onder het motto: 'Geven Loont'. Wekelijks komen ze samen in een chapter in de buurt waar ze andere vertrouwde ondernemers ontmoeten, relaties opbouwen en elkaars business leren kennen om elkaar warme aanbevelingen en leads te geven.

Mijlpaal
BNI Leuven Artois is één van de chapters in de regio rond Leuven en bestaat uit een groep van 30 wakkere ondernemers die week na week op donderdagochtend om 6u45 samenkomen in het woonzorgcentrum De Wingerd in Leuven om te netwerken op een gestructureerde manier. Het chapter werd als eerste opgericht in Leuven in 2013 en vervult al een aantal jaar een voorbeeldfunctie voor andere chapters in de buurt en over heel België. Met een totale omzet van 13 miljoen euro bereikt BNI Leuven Artois nu een nieuwe mijlpaal in zijn bestaan.

Bezoekersdag op 7 november
“Dit indrukwekkende cijfer is het resultaat van de ondernemerszin van alle leden die het chapter tot dusver gekend heeft en het bewijs dat het BNI-principe bijzonder doeltreffend is”, zegt Corneel Haine, Chapter Director van BNI Leuven Artois. “Onze vaste leden mogen elke week een zoekvraag stellen. De andere leden bekijken dan of ze het chapterlid kunnen helpen via hun eigen netwerk. ┬áZo zijn leden zijn als het ware verkopers van elkaars business. Bovendien is elke stoel in ons chapter exclusief. Er is in ons chapter bijvoorbeeld slechts één boekhouder, verzekeraar, copywriter… Iedereen kan dus zijn of haar netwerk openstellen zonder concurrentie te moeten vrezen. Dit verhoogt de kans op warme leads en dus de kans op meer omzet." Momenteel telt het chapter 30 vaste leden maar nieuwe leden zijn steeds welkom.

Wereldwijd
De aanbevelingen en businessopportuniteiten reiken buiten de chapters en landsgrenzen heen. “Zelf ben ik zaakvoerder van het pr-agentschap Evoke. “Dankzij het BNI-netwerk werken we sinds een jaar samen met een BNI-lid en partnerbureau in Boekarest in Roemenië. Zo genereren we voor hen omzet, terwijl zij ons bijstaan in de ondersteuning van onze klanten op de lokale markt.”

Bezoekersdag op 7 november
Op donderdag 7 november houdt BNI Leuven Artois een bezoekersdag. Ondernemers uit de regio krijgen de mogelijkheid om kennis te maken met BNI én ze krijgen de mogelijkheid om hun bedrijf voor te stellen aan de aanwezigen. Er zijn al heel wat bezoekers aangemeld maar inschrijven kan nog steeds via http://www.leuvenartois.be

 

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel