Best Application Contest: innoveer én win met onze motion control en drive technologies

Header prezly.png
  • Bekroning van drie innovatieve applicaties met motion control & drive technologies van Siemens
  • Voor minder downtime en meer efficiëntie, ongeacht de stap in het proces van een industrieel bedrijf
  • Heel wat te winnen: pakken gratis publiciteit en mond-tot-mondreclame, geldprijs én erkenning met een award!

Huizingen, 16 april 2021 - Al verschillende jaren organiseert Siemens de Best Application Contest, iets wat onze klanten keer op keer erg waarderen. Deze editie willen we drie innoverende toepassingen met onze innoverende motion control & drive technologies bekronen, die de downtime verminderen en de efficiëntie verhogen in een industrieel bedrijf.

Welke projecten komen in aanmerking?

Het maakt niet uit waar in het bedrijfsproces de toepassing precies voordeel oplevert. Dat kan tijdens het productdesign, de productieplanning en de productie zelf zijn, maar evengoed tijdens de engineeringsfase van een project: misschien leidt de toepassing wel tot een snellere time-to-market, een kortere set-uptijd of een futureproof installatie (bv. ontwikkeld met een digital twin) … En ook als de applicatie het onderhoud en de service efficiënter maakt, maakt ze kans. Bijvoorbeeld omdat ze predictive maintenance toelaat, doordat u er drives beter mee kan opvolgen en diagnosticeren, via visualisatie. ​ 

Zolang het maar om een vernieuwende toepassing gaat, waardoor een industrieel bedrijf efficiënter kan werken, met minder stilstand van machines en installaties. En zolang deze applicatie maar waargemaakt werd met aandrijvingen, motoren, motorreductoren … uit het grensverleggende aanbod motion control en drive technologies van Siemens.

Waarop maakt u kans?

Als u aan de Best Application Contest 2021-2022 deelneemt, kunt u heel wat moois winnen. Om te beginnen: meer dan een jaar lang gratis publiciteit en mond-tot-mondreclame, een nieuw bewijs van uw competenties en een award, uitgereikt tijdens Indumation 2022. Heel wat erkenning én buzz, dus. Maar ook 5000,-, 3000,- of 2000,- euro aan motion control of drive technologies van Siemens, via een voucher, voor een volgende creatieve, innoverende toepassing.

Hoe neemt u deel?

Dien uw project ten laatste op 30 september 2021 in, via deze website. Vanaf 1 oktober 2021 t.e.m. 14 januari 2022 kan iedereen dan (behalve dan de eindklant en de betrokken Siemens-leverancier) online op zijn favoriete project stemmen. Tijdens Indumation 2022 zet Siemens de drie winnaars van de Best Application Contest 2021-2022 uitgebreid in de bloemetjes, met de awards en vouchers.

 
 

Siemens Digital Industries (DI) is een innovatieleider op het vlak van automatisering en digitalisering. In nauwe samenwerking met partners en klanten, stuurt DI de digitale transformatie in de proces- en maakindustrieën aan. Met zijn Digital Enterprise-portfolio biedt DI ondernemingen van om het even welke omvang een omvattend End-to-End-aanbod van producten, oplossingen en diensten om de volledige waardeketen te integreren en te digitaliseren. Geoptimaliseerd voor de specifieke behoeften van elke industrietak, ondersteunt DI's unieke portfolio klanten bij het realiseren van hogere productiviteits- en flexibiliteitsniveaus. DI breidt zijn portfolio voortdurend verder uit met innovaties om de meest geavanceerde, toekomstgerichte technologieën te integreren. Siemens Digital Industries heeft zijn internationale hoofdkantoor in Nürnberg, Duitsland, en heeft wereldwijd zo’n 76.000 medewerkers in dienst.

Siemens AG (Berlijn en München) is een wereldspeler op het vlak van techniek en engineering en staat reeds meer dan 170 jaar garant voor technische uitmuntendheid, innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid en een internationale aanwezigheid. De wereldwijd actieve onderneming focust op intelligente infrastructuren voor gebouwen en gedistribueerde energiesystemen, evenals op automatisering en digitalisering in de proces- en maakindustrieën. Siemens verbindt de digitale en de fysieke wereld met elkaar, ten voordele van klanten en de maatschappij in haar geheel. Met Siemens Mobility, een toonaangevende leverancier van intelligente mobiliteitsoplossingen voor spoor- en wegvervoer, geeft Siemens mee vorm aan de wereldmarkt voor passagiers- en vrachtdiensten. Dankzij de meerderheidsparticipatie in de beursgenoteerde onderneming Siemens Healthineers, is Siemens ook een wereldwijd toonaangevende leverancier van medische technologie en digitale gezondheidszorgdiensten. Hiernaast behoudt Siemens een minderheidsparticipatie in Siemens Energy, een wereldleider op het gebied van elektriciteitstransmissie en -productie; de onderneming is sinds 28 september 2020 tevens beursgenoteerd. In boekjaar 2020, afgesloten op 30 september 2020, genereerde de Siemens-groep een omzet van € 57,1 miljard en een nettowinst van € 4,2 miljard. Vanaf 30 september 2020 had de onderneming wereldwijd zo’n 293.000 medewerkers in dienst. Meer informatie is beschikbaar op het Internet op www.siemens.com.

Katrien Valkiers

Katrien Valkiers

Head of Communications, Siemens Belgium

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be