Beloningen voor loyale eindklanten DT Spare Parts

Nieuwe DT Spare Parts Premium Shop beschikbaar; eindklanten verzamelen punten voor mooie producten

DT Spare Parts wil zijn loyale klanten graag belonen. Daarom heeft het Duitse merk in truck- en bestelwagenonderdelen zijn loyaliteitsprogramma vernieuwd. Bij elke aankoop van een DT Spare Parts-product die eindklanten doen bij één van de distributiepartners, ontvangen ze kroontjes waarmee ze kunnen sparen voor mooie producten in de nieuwe Premium Shop.

Zo werkt het: op het etiket van producten van DT Spare Parts staat een code. Eindklanten kunnen zich registreren in de Premium Shop en de code in de Premium Shop invoeren en zo omzetten in kroontjes. Na het verzamelen van een bepaald aantal kroontjes zijn deze in te wisselen voor rewards. Klanten kunnen op ieder moment inloggen in de Premium Shop en het aantal verzamelde kroontjes bekijken. Ook is direct te zien hoeveel kroontjes nodig zijn om een van de beloningen te bestellen.

In de nieuwe Premium Shop staan diverse producten, van grills tot automatische koffiemachines. Dit aanbod wordt voortdurend uitgebreid, zodat er telkens nieuwe producten zijn om voor te sparen.

Registreren kan via deze link. Met als extra welkomstactie de mogelijkheid om prijzen in de wacht te slepen ter waarde van € 5.000.

Alle natuurlijke en rechtspersonen die producten van het merk DT Spare Parts hebben aangekocht als eindklant (bv. via een distributiepartner van de Diesel Technic Group) en ouder zijn dan 18, komen in aanmerking.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be