Belgische praline verrast met originele smaken en minder calorieën

Belgische praline verrast met originele smaken en minder calorieën

Pralon brengt exclusieve smaakervaring in 4 stappen

Het Leuvense bedrijf Pralco lanceert de Pralon, een praline met een uitzonderlijke smaaksensatie die in vier stappen iedere fijnproever weet te verleiden. De Pralons heeft geen dikke suikerkorst zoals andere pralines met een liquide vulling, maar maakt handig gebruik van een dun en smaakloos laagje voedingsvet voor een overheerlijke smaakervaring met weinig calorieën.

Genot in vier stappen

Een Pralon speel je niet zomaar even binnen. De echte fijnproever volgt vier bepaalde stappen om ten volle te genieten van de unieke smaakervaring. De eerste stap is kiezen uit het uitgebreide assortiment Pralons en er eentje in de mond nemen. Vervolgens laat je de capsule smelten op de tong. Wanneer de kleurrijke toplaag van witte-, melk- of pure chocolade verdwijnt, komt er een liquide vulling vrij. De juiste keuze van chocolade bij de verschillende smaken zorgt voor een ware smaakexplosie. Een romige nasmaak van de lekkere chocoladebodem maakt de smaakervaring compleet.

Hugo van Caekenberghe, zaakvoerder van Pralco: “Na jarenlang onderzoek hebben we een uniek procédé ontwikkelt om een praline met liquide vulling te maken, zonder dikke suikerkorst. We hebben een manier gevonden om de bodem van de praline echt aan de capsule met de vulling te plakken. Door het gebruik van cacaoboter bevat de Pralon minder calorieën. Revolutionair, pralines met minder calorieën!”

Eindeloos veel combinaties

Liefhebbers kunnen genieten van smaken zoals cognac, whiskey, rum én gin maar ook fruitcoulis van framboos, aardbei, passievrucht of lychee. De combinatiemogelijkheden voor de vulling zijn eindeloos. Gepersonaliseerde Pralons met een vulling naar keuze? Ook dat kan!

Discovery box

De Pralon wordt ambachtelijk geproduceerd en uitgebreid getest en geproefd. Momenteel is de praline verkrijgbaar in een stijlvolle discovery box met 13 Pralons. Elke doos telt 12 pralines met in totaal zes smaken (lychee, aardbei, framboos met passievrucht, framboos met gin, french coffee met cognac en advocaat met amaretto) en een dertiende Pralon met een exclusieve champagnevulling. Nieuwsgierige zoetebekken vinden Pralon terug in een 50-tal verkooppunten over heel België.

 

Contacteer ons
Hugo Van Caeckenberghe CEO Pralco, Pralco
Corneel Haine PR Specialist Evoke, Evoke (CJ Communications BVBA)
Hugo Van Caeckenberghe CEO Pralco, Pralco
Corneel Haine PR Specialist Evoke, Evoke (CJ Communications BVBA)
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel