Auvibel en Reprobel brengen hun respectieve teams samen onder één directie

Auvibel en Reprobel brengen hun respectieve teams samen onder één directie

 

Brussel, 7 juli 2021 - De raden van bestuur van Auvibel en Reprobel hebben beslist om hun teams samen te brengen in een unieke organisatie met één algemeen directeur. Op die manier nemen zij het voortouw in het verder professionaliseren en zo efficiënt mogelijk maken van hun werkzaamheden.

Steven De Keyser wordt de algemeen directeur van beide entiteiten. Hij was voordien reeds algemeen directeur van Reprobel. Zijn affiniteit met de auteursrechtensector en zijn realisaties bij Reprobel vormden belangrijke elementen voor de beslissing van Auvibel en Reprobel.

Annemie Maes die algemeen directeur ad interim van Auvibel was, blijft aan boord als lid van het directieteam en wordt onder meer verantwoordelijk voor de communicatie en de verdeling.

Bij Auvibel neemt Jasper Verdin, managing director van SIMIM en IMAGIA, de taak als voorzitter van de raad van bestuur op zich, terwijl Anne-Lize Vancraenem, huidig algemeen directeur JAM, als voorzitster van Reprobel aan blijft. Samen zullen ze de algemeen directeur bijstaan bij de verdere operationele integratie.

Annemie Maes
Annemie Maes Head of communication, Auvibel

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel