Architect’s Darling

Geometrische vormen en structuren bij Duravit

Geometrische vormen en structuren zijn binnen de architectuur altijd de basiselementen van een ontwerp geweest. Rechthoeken, ovalen en cirkels zijn ook bij Duravit in veel series terug te vinden als een elementair ontwerpconcept. Ze vormen de voor de hand liggende kern van het ontwerp, maar zijn vaak meer terughoudend en abstract.

Van de ovale wastafels uit de Luv-serie en de opvallende en precieze rechthoeken van de DuraSquare wastafels, tot de ronde spiegels en de archetypische D-vorm van het keramiek van Happy D.2 Plus - Duravit biedt talloze oplossingen en mogelijke combinaties. Dit vereenvoudigt het werk van architecten en interieurontwerpers en stelt hen in staat optimaal in te spelen op de individuele wensen en eisen van hun klanten.

Of het nu gaat om strakke randen, zachte rondingen of een combinatie van beide - Duravit maakt dankzij tijdloos moderne contouren elke badkamer individueel af. Veel van de series zijn dankzij eenzelfde vormentaal goed met elkaar te combineren.

Architects Darling 300dpi.zip

ZIP - 181 Mb

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be