Aquablu van Selecta wint jury en publiek voor zich in CBRE Supplier Innovation Challenge

Vitaminewaterconcept biedt medewerkers gezond, lekker en duurzaam alternatief voor kraantjeswater

Boom, 2 oktober 2023 - Selecta, de Europese marktleider in onbemande oplossingen voor koffie, frisdranken, snacks en verse voeding, won met zijn nieuwe Aquablu-oplossing, een duurzaam concept voor vitaminewater met een smaakje, CBRE’s Supplier Innovation Challenge en de Audience Choice Award. Via de Supplier Innovation Challenge bekroont CBRE, de grootste commerciële vastgoed- en investeringsmaatschappij ter wereld, elk jaar leveranciers met innovatieve ideeën en klantgerichte oplossingen van de hoogste plank.

Jaar na jaar daagt CBRE haar leveranciers uit om innovatieve ideeën, nieuwe benaderingen en klantspecifieke oplossingen te presenteren. Uit tal van inzendingen werd Selecta geselecteerd als een van de vijf finalisten voor de 2023 Belgium Supplier Innovation Challenge. Het bedrijf presenteerde zijn nieuwe Aquablu-oplossing en won hiermee niet enkel de jury, maar ook het publiek voor zich en haalde met 70% van de stemmen de Audience Choice Award binnen. 

Gezond zonder zorgen

Selecta ging een samenwerking aan met Aquablu om de Aquablu REFILL+ aan te bieden, een waterdispenser voor meer gezonde dranken. Het systeem filtert uit normaal leidingwater tot 99% van alle onzuiverheden zoals chloor, pesticiden en hormonen. Daarnaast vangt de speciale nanofilter ook schadelijke stoffen op zoals microplastics, farmaceutische resten, zware metalen, bacteriën en virussen. Nadien wordt het gezuiverd kraanwater verrijkt met smaken, vitaminen en elektrolyten. 

“Gehydrateerd blijven in de werkomgeving is noodzakelijk voor betere prestaties en welzijn”, zegt Tim Goossens, gedelegeerd bestuurder Benelux & export bij Selecta. “Dit water is, dankzij de verschillende smaken, een verfrissend alternatief voor gewoon kraantjeswater. Bovendien bieden de drankjes dankzij vitamines en antioxidanten een extra boost.”

Duurzame keuze

“Als we kijken naar de duurzaamheid van kraanwater versus flessenwater, wordt de keuze al snel duidelijk”, vult Tim aan. “Kraantjeswater is niet alleen financieel voordeliger, maar ook milieuvriendelijker. Met Aquablu REFILL+ kunnen medewerkers genieten van verschillende smaken in hun eigen glas of drinkfles, zonder onnodige verpakkingen. Aquablu is zo de perfecte mix van innovatie, duurzaamheid en foodtech. We zijn dan ook ongelofelijk trots op deze samenwerking en de erkenning van CBRE.”

 

​​Over Selecta Group ​
Selecta Group, met haar hoofdkantoor in Zwitserland sinds 1957, is een Foodtech-bedrijf met een toonaangevend routegebaseerd, zelfbedieningsdistributienetwerk in Europa, dat innovatieve convenience foodservices en kwaliteitskoffiemerken van wereldklasse aanbiedt op de werkplek en in openbare ruimtes. Selecta is actief in de foodtech business en werkt voortdurend aan nieuwe innovaties en oplossingen. Dagelijks serveren ze premium koffie en dranken, snacks en verse maaltijden aan meer dan 10 miljoen mensen in 16 landen in Europa. Met een jaarlijkse omzet van 1,2 miljard euro hebben ze hun succes te danken aan hun ca. 6.500 hoogopgeleide, toegewijde en gepassioneerde medewerkers die zich elke dag inzetten om miljoenen momenten van vreugde te creëren voor hun klanten en consumenten. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van de manier waarop het bedrijf zaken doet, gericht op de belangrijkste gebieden waarin ze een positief verschil kunnen maken. Ga voor meer informatie naar www.selecta.com.

Caitlin Muyllaert

Caitlin Muyllaert

PR Consultant, Evoke

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be