APR België wordt APR Benelux

Evoke bedient nu ook de Nederlandse markt in het globale netwerk van Automotive PR

Evoke is een Brussels agentschap met specialisatie in pr en content marketing voor tech, transport en logistiek. Al sinds 2018 maakt het bureau deel uit van Automotive PR, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke agentschappen die focussen op mobiliteit en transport. ​ Sinds 1 februari bedient Evoke naast de Belgische en Luxemburgse markt, nu ook de Nederlandse. 

Automotive PR is een globaal netwerk van 19 onafhankelijke pr-agentschappen die samen meer dan 100 klanten representeren in 33 verschillende landen. Evoke bediende tot voor kort de Belgische en Luxemburgse markt onder de noemer van Automotive PR Belgium. Sinds 1 februari 2020 is die naam dus veranderd in Automotive PR Benelux. Corneel Haine is zaakvoerder van Evoke: “In 2018 traden we toe tot Automotive PR en kregen we meteen de kans om campagnes uit te voeren voor o.a. Chevron, Valeo en Hödlmayr. Toen we de vraag kregen of we ook de Nederlandse markt willen bedienen, hebben we die kans met beide handen gegrepen.”

Eén agentschap voor de Benelux
Marco Ferrari, oprichter van Automotive PR, is tevreden dat Evoke de uitdaging aangaat: “Na hun toetreding in 2018 stelde Evoke niet teleur. Ze betekenden een grote steun voor de andere APR-partners uit het netwerk en realiseerden verschillende succesvolle campagnes. Het feit dat onze internationale klanten nu terecht kunnen bij één agentschap voor de hele Benelux, is een positieve evolutie voor het ganse APR-netwerk.”

Bovenste rij (v.l.n.r.): Zaakvoerders Jesse Huybrechts en Corneel Haine ​
Onderste rij (v.l.n.r.): Veerle Wijsgeer, Sofie Maes, Gilles Dujardin, Ymke Deprez en Wannes Feijtraij
Bovenste rij (v.l.n.r.): Zaakvoerders Jesse Huybrechts en Corneel Haine ​
Onderste rij (v.l.n.r.): Veerle Wijsgeer, Sofie Maes, Gilles Dujardin, Ymke Deprez en Wannes Feijtraij

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be