Alles-in-één douchesysteem ‘Shower System Shelf 1050’ overtuigt door zijn tijdloze design, individueel aanpasbare douchemogelijkheden en praktische opbergruimte

Comfortabele verwendouche

  • Pure look met wit glas en chroom
  • Handdouche met technologie voor het snel wisselen van straalsoorten van revitaliserend via ontspannend naar masserend
  • Praktische alles-in-een oplossing met thermostaat, douchekop, douchestang en slang
  • Opbouwmontage maakt eenvoudige montage mogelijk
  • Optioneel verkrijgbaar als waterbesparende MinusFlow

Het douchesysteem Shower System Shelf 1050 van Duravit is een echte alleskunner: het moderne design kan individueel worden gecombineerd met de Duravit kranen en past naadloos in elke badkamer. De aantrekkelijke en functionele thermostaatbehuizing met krasbestendig glasoppervlak dient als planchet voor douchebenodigdheden. Je kunt kiezen tussen hand- en hoofddouche. Het opbouwdouchesysteem is perfect voor montage achteraf en geeft elke badkamer een upgrade.

Harmonieus designconcept voor een individuele badkamerinrichting

De afzonderlijke componenten van het douchesysteem zijn perfect op elkaar afgestemd: het tijdloze, zacht afgeronde design van de thermostaatbehuizing met wit, krasbestendig glas en chroom past harmonieus in elke badkamer. Op de glazen bovenkant van de thermostaatbehuizing kunnen shampoo, douchegel en dergelijke worden opgeborgen. Het douchesysteem wordt bediend met drie draaiknoppen, die dankzij de gestructureerde, gekartelde handgrepen ook met zeepachtige handen gemakkelijk te bedienen zijn. De twee intrekbare draaiknoppen worden gebruikt om de waterstroom te regelen, terwijl de temperatuur wordt ingesteld met de losse thermostaatgreep. Het holistische designconcept komt tot uiting in de hand- en hoofddouche in chroom met een witte straalschijf en vormt een harmonieuze afronding van het esthetische design van het douchesysteem.

Het dagelijkse verwenprogramma

De hoofddouche omhult het hele lichaam met een aangename waterstraal voor net dat beetje extra wellness in het dagelijks leven. De stand van de hoofddouche kan worden aangepast aan de persoonlijke behoeften met behulp van het scharnier op de douchekop. De hoogte van de douchestang kan achteraf worden aangepast aan de specifieke inbouwsituatie. Dankzij de Click! technologie kan eenvoudig worden gekozen tussen drie straalsoorten: Rain wordt gekenmerkt door een gelijkmatig volle doucheregen die voldoende water levert om uw haar te wassen. Pulse daarentegen is een verfrissende waterstraal die een revitaliserende werking heeft. De gerichte enkele jet – mono – daarentegen ontspant de spieren. Dit maakt het douchesysteem tot een allrounder - of het nu gaat om verfrissend en revitaliserend of ontspannend en masserend.

Eenvoudige montage voor zuinig douchecomfort

De Shower System Shelf 1050 is een opbouwoplossing die is ontworpen voor bestaande aansluitingen en daarom geen extra voorbereidende werkzaamheden vereist. Ook het douchesysteem voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid en comfort: het douchesysteem is optioneel verkrijgbaar als waterbesparende MinusFlow-variant (handdouche minus 40%/hoofddouche minus 60% debiet). De thermostaatkraan is standaard uitgerust met HeatLock-hittebeveiliging en daarnaast zijn de douches eenvoudig schoon te maken met EasyClean. Kalk en vuil kunnen eenvoudig met de vinger worden weggewreven zonder extra reinigingsmiddelen. Duravit geeft 5 jaar garantie en 15 jaar nalevergarantie op reserveonderdelen voor alle armaturen.

Shower System Shelf 1050 - download de foto's in 300dpi.zip

ZIP - 174 Mb

Duravit AG

Het in Hornberg gevestigde Duravit AG is een van de toonaangevende internationale fabrikanten van designbadkamers en is actief in meer dan 130 landen over de hele wereld. De badkamerfabrikant ontwerpt en produceert, volgens de hoogste normen, sanitair keramiek, badkamermeubels, douchebakken en ligbaden, wellness-systemen, douche-wc's, kranen en accessoires evenals installatiesystemen. Naast zijn interne ontwerpexpertise, werkt Duravit bij productontwikkeling nauw samen met een internationaal netwerk van ontwerpers zoals Cecilie Manz, Philippe Starck, Christian Werner, Sebastian Herkner en Bertrand Lejoly, evenals getalenteerde nieuwkomers. Door de interactie van baanbrekende ontwerpen, hoge productkwaliteit, een scherp gevoel voor menselijke behoeften en verantwoord ondernemerschap, is het de ambitie van Duravit om het leven van de eindgebruikers elke dag een beetje beter te maken. Een belangrijk doel hierbij is de allesoverheersende missie om in 2045 volledig klimaatneutraal te zijn.

Steffy Bruyninx

Steffy Bruyninx

PR Consultant, Evoke

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be